Esbjerg Energy har revanche til gode, når vestjyderne idag kl. 19.30 tager imod Aalborg Pirates i Granly Hockey Arena i den anden kamp i semifinalserien mellem de to mandskaber. Det ligger fast efter ”Pirates” tirsdag vandt den første kamp i serien mellem de to mandskaber med 4-3.

- Vi skal forbedre os i forhold til den indsats, som vi ydede tirsdag i Aalborg. Set over tres minutter gjorde vi det ikke godt nok og vi leverede ikke den indsats, som man kunne forvente af os. Vi skal finde noget ekstra frem, både mentalt og fysisk og levere hele kampen, fastslår cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Derfor må jeg erkende, at jeg ikke er tilfreds med indsatsen tirsdag aften generelt. Mit indtryk er, at vi var med i kampen, men man kan ikke påstå, at vi dominerede på samme måde mod Aalborg, som vi har gjort det i kvartfinalerne mod Frederikshavn.

I den første kamp vandt nordjyderne ikke blot kampen med 4-3, men også skudstatistikken med 37-22.

- At det så samtidigt lykkedes for Aalborg at score tre mål på tyve sekunder, at vende vores 2-1 føring til en nordjysk på 4-2 føring og reelt afgøre kampen fortæller, at vi ikke var skarpe nok. Det understreger, at vi mistede koncentrationen og var for ufokuserede, fortsætter Energy-coachen.

Shawn O’Donnell scorede to mål for Energy. David Madsen scorede et enkelt mål for Esbjerg.

- Derfor skal vi finde noget af det frem, som før slutspillet har bragt os syv sejre over Aalborg. Som sagt skal vi forbedre indsatsen mentalt og fysisk. Finde vort normale mindset frem, smøge ærmerne op og arbejde hårdere og spille smartere. 

- Og så handler det i slutspillet om ikke at ende i kulkælderen efter et nederlag og ikke ende i den syvende himmel efter en sejr. Vi skal fortsætte arbejdet, som vi har gjort indtil videre mod Frederikshavn i slutspillet og i kampene i grundspillet mod Aalborg. 

- De ting, som hidtil har bragt os seks sejre i grundspillet og én i Final 4 mod Aalborg skal genfindes. Gør vi det, så har jeg tillid til, at vi kommer tilbage i serien mod Aalborg. Så jeg er optimist med hensyn til muligheden for avancement i serien mod Aalborg. Så det næste skridt kan tages i dag i Granly Hockey Arena, slutter Jason Jaspers.

Der spilles som altid i slutspillet bedst af syv kampe, hvorfor der kræves fire sejre før avancementet finalerne er sikret.

Foto: Niels Husted

 


Esbjerg tog arbejdshandskerne på og udlignede serien SKARPE SKUD: Se de flotte billeder fra Aalborg-Esbjerg