Esbjerg Energy tog en sikker sejr over Odense Bulldogs i gårdagens kamp i VinMedKant Arena i Odense. I morgen venter der en ny kamp, hvor formstærke Rungsted Seier Capital kommer på besøg i Granly Hockey Arena.

Esbjerg Energy tabte tirsdag aften hjemme i Granly Hockey Arena 2-0 til Rungsted Seier Capital, søndagen byder på en mulighed for revanche.

- Vi spillede en rigtig god første periode sidst mod Rungsted, men på trods heraf tabte vi den alligevel med 2-0 efter to sene scoringer, hvor vi var i undertal. Men sådan er ishockey bare. Rungsted skal have kredit for effektiviteten i deres powerplay, men vi skal også forbedre vores undertalsspil, forklarer den 39-årige canadier.

Esbjerg Energy har mødt Rungsted tre gange. Det har resulteret i to nordsjællandske overtidssejre og tirsdagens 2-0 nederlag til Esbjerg.

- Jeg vil fastholde, at vi har spillet gode kampe mod Rungsted, men Cristopher Nihlstorp i det nordsjællandske mål har spillet godt. Han er en god stor målmand, der har masser af selvtillid. Derfor ønsker vi at justere lidt, blandt andet ved at lægge flere pucke på mål og arbejde tæt på målfeltet, slutter Jason Jaspers.

Rungsted Seier Capital er nummer to i Metal Ligaen med 64,5 point efter 30 kampe. Esbjerg Energy er nummer tre med 63 point efter 30 kampe.

Foto: Niels Husted

 


STREAM: Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital Kompakt weekend - 2 kampe på 3 dage