I dag har vi åbnet Metalligaen.dk - det nye site med alt om Metal Ligaen, Danmarks bedste ishockeyliga.

Vi har glædet os til at gå i luften efter sommerens indledende øvelser, og vi glæder os til at servere så meget som overhovedet muligt rundt om Danmarks bedste ishockeyliga til dig som læser.

Det sker med et site, der er opbygget - i samarbejde med Combine i Aalborg - så det er brugervenligt både på computer, tablet og ikke mindst den smartphone, som flertallet efterhånden bruger som indgang til nyheder på nettet.

I dag kan du læse de første historier: Om Nikolaj Rosenthal, Michael Eskesen og Mark Pederson inden aftenens testkamp mellem Esbjerg og SønderjyskE. Der kommer mere.

Blandt andet masser af stof omkring jer, fansene, der er Metal Ligaens stemningsskabere og det vigtigste fundament for Metal Ligaen overhovedet.

Vi ser portalen som en indgang til Metal Ligaen, en indgang, som skal spille sammen med Metal Ligaens øvrige sociale medier. 

* Facebook bruger vi som udgangspunkt til at henvise til artikler og andet godt på Metalligaen.dk

* Instagram-kontoen #metalligaendk giver plads til små historier og billeder fra "livet i og omkring Metal Ligaen". Brug gerne de to hashtags #metalligaen og #metalligaendk.

* Vi siger goddag til en YouTube-kanal med navnet med Metal Ligaen TV, der i første omgang indeholder interviews med profiler i og omkring Metal Ligaen. Vi udvikler på mere.

* Vi er i gang med at etablere en Twitter-konto, som primært baseres på tal og fakta og henvender sig til både fans og danske og udenlandske mediefolk, der ønsker at dække Metal Ligaen.

LIVESCORE åbner 6. september samme aften som Metal Ligaen begynder. Vi har et redesign af livescore og lineup klar, når det kommer så vidt.  

Ligesom der er uvisse ting, når en ny spillertrup mødes efter sommerferien, så er der ligeledes uvisse ting omkring åbningen af en ny portal. Man kan – ærlig talt – ikke have tænkt på alt, selv om forsøget er gjort.

Vi har leveret og samle det bedst mulige produkt fra start, men samtidig er vi også åbne for justeringer og alle MULIGE input. Gerne den konstruktive af slagsen.

Vi ser frem til at høre fra jer. Både på mailen: presse@ishockey.dk eller direkte på vores Facebook-side.

Nyd sæsonen,
Redaktør Michael Søvsø


Rosenthal har nydt sommeren: Nu starter vi forfra Eskesen: Energien skal bære os fremad