Kampstart 19:30 i PM Montage Arena -

Den her bliver tæt og spændende. 

Det er næsten ikke til at tro andet, når Herlev og Frederikshavn tørner sammen i forstaden til København. De seneste fire opgør mellem de to mandskaber i PM Montage er nemlig endt med et måls forskel, og med resultaterne i de første runder af Metal Ligaen in mente, er det oplagt at tro, at det fortsætter i aften.

Herlev kommer fra et meriterende comeback mod Esbjerg, mens Frederikshavns hidtil eneste kamp endte med en 1-0-sejr over Rødovre. 

- Vi stod godt i egen zone mod Rødovre og holdt dem fra mange chancer. Når de endelig fik muligheder, så tog Tad (Tadeas Galansky) et par rigtig gode redninger. Det var en fornuftig åbning på sæsonen, siger Gorm Topholt til White Hawks TV.

- Men Herlev er en svær omgang. De kommer hårdt derovre, og de har nogle gode fans. Så vi skal fortsætte med at stå godt i defensiven og så forhåbentlig score på lidt flere af vores chancer, tilføjer han.

Herlev leverede i hvert fald 40 minutters solid hockey mod Esbjerg fredag aften. Matchvinder blev Johan Skinnars, der allerede nu ser ud til at blive en profil i Metal Ligaen.

- Han er stærk på staven og målfarlig. Han var meget over det hele i aften, men har altså også to kædekammerater, der gør ham god (Rollin-Carlsson og Thompson), lød det fra assisterende Herlev-coach Filip Faurholm om den svenske angriber. 

HISTORIKKEN: Som skrevet ovenfor. På det seneste har det altid været tætte kampe, når Herlev og Frederikshavn har tørnet sammen i PM Montage. De seneste to opgør er endt uafgjort efter 60 minutter og derefter endt med overtidssejr til Herlev. Skulle man smide sine penge på et kryds i aften?

STATISTIKKEN: Viser af Jari Pasanen kørte sit hold mere bredt end Patric Wener i seneste kamp. Det kan måske blive afgørende, når det snerper til. Søren Nielsen var i øvrigt den mest benyttede angriber hos Frederikshavn. God start for den teknisk stærke Nielsen i Frederikshavn. 

DUELLEN: Vi rammer lige målmandsposten i dag. Tadeas Galansky holdt nullet og slog til på de rette tidspunkter, da det blev 1-0 mod Rødovre, og den rolige Emil Jidskog er også kommet fremragende fra start. 

SKADER/KARANTÆNER: Der er ikke meldt om skader i de to lejre efter de første par kampe. 

DET FORVENTER VI: En kamp, der bliver jævnbyrdig helt ind til minut 60, og en match, der sagtens kan fortsætte trenden i Herlev-Frederikshavn-kampene med uafgjort efter ordinær spilletid. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital Matt Pistilli klar til Herning: Forvent ikke mirakler af mig