Til næste hjemmekamp i Granly Hockey Arena FREDAG d. 23/9, hvor vi tager imod Odense Bulldogs hylder vi Danmarks veteraner, som en del af initiativet ’Veteran Match’, der afvikles i samarbejde med DIF Soldaterprojekt i Danmarks Idrætsforbund.

Veteran Match afvikles I denne måned over hele landet med bl.a. deltagelse af alle klubber i Metal Ligaen og med henblik på at give Danmarks soldaterveteraner en fortjent anerkendelse, for deres indsats i verdens brændpunkter. Vores veteraner har betalt en stor pris for at kæmpe for Danmark på svære missioner i udlandet og for deres indsats i globale krigszoner. En del af veteranerne er vendt hjem fra deres missioner med store ar på krop og sjæl, og ved at deltage i Veteran Match gør Esbjerg Energy en indsats for at give veteranerne et løft i tilværelsen.

Netop anerkendelsen markerer vi til denne kamp, hvor vi har inviteret en række veteraner til ishockeykamp i Granly Hockey Arena.

Vi håber også på stor opbakning fra vores lokale soldater fra bl.a. Varde- og Oksbøl kasserne, som har formidlet budskabet videre om MILITARY DAY i Granly Hockey Arena, om at komme og støtte op om initiativet.

Energy-truppen spiller bl.a. i specialdesignet ARMYTRØJER. Under kampen vil vi sælge lodder, hvor der i slutningen af 3 periode bliver udtrukket 2 heldige vindere, som efter kampen kommer på isen og vælger hver en spillertrøje. Trøjen bliver overrakt af den valgte spiller. De resterende ARMYTTRØJER vil efterfølgende blive solgt på onlineauktion.

Der vil også blive solgt ’Veteran match pins’ fra vores boder.

Overskuddet fra salget af pins, lodder og den efterfølgende onlineauktion går ubeskåret til Soldaterprojektet i Danmarks Idrætsforbund.

Vi håber på stor opbakning og fremmøde, hvor I sammen med Esbjerg Energy støtter en god sag.

Du kan købe din billet online nu på: https://shop.esbjergenergy.dk/kampe

WHEN WE STAND TOGETHER


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Rungsted Dobbelt sort i Esbjerg; Rungsted løb med sejren