Mads Eller forsætter i Rødovre Mighty Bulls i den kommende sæson.

24-årige Eller er dermed klar til sin tredje sæson med nummer 11 på ryggen for Mighty Bulls. Han fik sin hockeyopdragelse i Rødovre, men har også spillet en årrække i Sverige og Nordamerika samt en enkelt sæson i Gentofte Stars.

Mads Eller om den kommende sæson:

– Jeg glæder mig utroligt meget og jeg synes, at det ser rigtig, rigtig spændende ud. Både med vores helt nye trænerstab og den nye trup – specielt med de udlændinge, som vi har fået, fortæller Mads Eller som forventer, at både han og holdet kan løfte niveauet endnu mere:

– Personligt er mit mål altid at være bedre end sidste år. Jeg konkurrerer meget med mig selv, og forsøger at være bedre, end jeg var i går. Både pointmæssigt, men også i de små facetter i spillet. I forhold til holdet, så er det klart, at vi skal have en bedre placering i grundspillet, hvor vi hellere skal være i den sjove ende af tabellen end i den sure ende.

– Nu har vi nået kamp 6 og 7 i de sidste to år i slutspillet, så der har vi lært meget om, hvad det kræver for at gå videre. Vi skal være skarpe i en hel serie, for man kan ikke bare vinde to kampe og køre den hjem. Vi skal være mentalt stærke og være fuldt fokuserede gennem en hel kvartfinaleserie, fortæller han.

Sportschef Jørgen Illemann om forlængelse med Mads Eller:

– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at beholde Mads Eller i RMB. Mads er en type der arbejder hårdt og virkelig kan tænde holdet og Arenaen med hans aggressive stil. Jeg har været i forhandlinger med Mads i lang tid, og kontrakten har ligget klar i skuffen, hvis Mads nåede frem til, at han ville fortsætte i Danmark.

– Mads har villet afsøge mulighederne i udlandet, og er nu nået til den konklusion, at det er bedst for ham at fortsætte i Rødovre, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Han har hele tiden været vores førsteprioritet til den sidste forward-plads, men vi har naturligvis også haft plan B klar i skuffen, hvis det skulle glippe. Han har hele sommeren trænet samlet med Lars, både i Washington og i Rødovre, så han er klar til sæsonstart, lyder det fra Illemann.


Canadisk målmand til Rødovre MacGregor Sharp bliver sidste brik hos SønderjyskE