Esbjerg Energy har nu målmandsteamet på plads, til den kommende sæson i Metal Ligaen. Det sker med ansættelsen af den 22-årige finske målmand Karolus Kaarlehto, der skal konkurrere med 24-årige Thomas Lillie om spilletiden i målet hos vestjyderne.

- Nu har vi målmandsteamet på plads til den kommende sæson. Det består af to unge målmænd, der begge ønsker at være en del af et konkurrencepræget team. Og jeg er sikker på, at de med deres forskelligheder vil supplere hinanden godt, fortæller formand Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy:

- Karolus Kaarlehto er en ung stærk målmand, der har repræsenteret Finland til en U20-slutrunde og som sidste sæson spillede mere end 20 kampe i den bedste finske række Liiga. Så med Thomas Lillie og Karolus Kaarlehto er vi stærkt besat på målmandsposten.

Den nye Esbjerg-keeper er født i den finske by Turku, der ligger i det sydvestlige Finland og har små 200.000 indbyggere. Karolus Kaarlehto er 187 cm høj og har ud over kampene i den bedste finske række også erfaringer fra den næstbedste række Mestis.

- Nu har vi med Karolus Kaarlehto og Thomas Lillie to ligestillede målmænd, hvor den bedste mand får istiden. Hermed får vi en sund konkurrence på målmandsposten, og begge målmænd er klar til at tage udfordringen op.

- Vi har hos Esbjerg Energy tidligere haft gode erfaringer med to målmænd, der skulle konkurrere om spilletiden. For at opnå spilletid, skal målmændene præstere hver dag til træning og kamp. Det giver mulighed for udvikling, forklarer Energy-formanden.

Karolus Kaarlehto har 22 gange repræsenteret Sai-Pa i Liiga og har spillet mere end 100 kampe i Mestis. Samtidigt har den finske keeper gennem flere år været en del af de finske ungdomslandshold.


Esbjerg Energy skriver kontrakt med fire unge talenter! Ung vestjyde tager endnu en sæson