Energy tager imod Eagles-mandskab, der overraskede mange sidste år

I dag kl. 19.00 er der igen ishockey i Granly Hockey Arena, når Esbjerg Energy tager imod Herlev Eagles i Metal Ligaen.

- Der venter igen spillerne en mulighed for en ny begyndelse, når flere af drengene og jeg selv stifter bekendtskab med et nyt hold i form af Herlev. ”Eagles” sejrede i premierekampen i Odense, men måtte hjemme se sig besejret af Rungsted, konstaterer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

Hermed har Herlev Eagles tre point efter to kampe og indtager en foreløbig fjerdeplads i Metal Ligaen, efter 5-2 sejren over Odense Bulldogs og 2-1 nederlaget til Rungsted Seier Capital.

- Vi spillede en god premierekamp hjemme imod Rungsted, men måtte desværre se os besejret med 4-3 efter forlænget spilletid og straffeslag i en kamp, hvor vi havde mulighederne. Der var elementer, som vi skal bibeholde fra Rungstedkampen, fx vores ”drive” og ”speed”, men der er også ting vi skal forbedre. Det har vi muligheden for, for det er igen en ny kamp der venter os, fortsætter den 39-årige canadier.

Esbjerg Energy har kun spillet en enkelt kamp i Metal Ligaen, og den udløste et enkelt point mod Rungsted Seier Capital. Hermed er vestjyderne nummer otte i ligaen.

- Videoer af kampene giver os en god idé om vores modstandere og har også givet os vigtig information om tirsdagens modstander, Herlev Eagles. Det er jo et vilkår for mig, når jeg træner et hold i en ny liga. Men jeg har en god idé om, hvordan vi kan opnå succes mod Herlev, forsikrer Energy-coachen.

Christian Wejse, Jeppe Vinther og Braeden Shaw scorede for Esbjerg Energy mod Rungsted Seier Capital, mens Rasmus Bjerrum blev noteret for en assist på alle tre Esbjerg-scoringer.

- Men hovedfokus er på vores eget spil. Vi så de første tendenser i træningskampene og fik mange af dem bekræftet i premieren mod Rungsted. Der er selvfølgeligt altid detaljer, der skal justeres, men generelt vil jeg sige, at vi leverede i omkring 2½ periode eller 50 minutter mod Rungsted.

- Vi skal byde ind med lidt større skarphed i vores afslutninger og udnytte de muligheder vi tilspiller os, lidt bedre. Vi skal levere en et hundrede procents indsats, hvis vi skal opnå succes og de tre tilhørende point tirsdag mod Herlev, slutter Jason Jaspers.


Shaw og power play-effektivitet sikrede Esbjerg tre point Rungsted trak længste strå i sæsonåbneren efter straffeslagsafgørelse