Mere om kampen i Rødovre Centrum Arena fredag aften

Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs 3-2 (OT) 

Stor og stærk hyldest til fire spillere, der har præget Rødovre-ishockeyen i mange sæsoner. Farvel til Rasmus Astrup, Jannik Karvinen og Patrick Flügge, mens Morten Andreasen er overgået til assisterende træner.

Mads Eller stod for sæsonens første scoring i Metal Ligaen, da han i første periode gled forbi en direkte modspiller og satte skiven ind bag Evan Cowley.

Interessant debut til begge målmænd: Både O'Connor i Rødovre-buret og Cowley i Odense-dittoet er over 190 centimeter høje. Skudstatistikken var 33-30 i Odenses favør.

Der var farvel og tak små tre kvarter inde i kampen, da Thomas Olsen og Oliver Anker Christensen tog en nævekamp for at "vinde territorium" tidligt på sæsonen.

"De sidste halvtreds minutter af ordinær kamptid efterlader et indtryk af rod hvor spillet ikke var prangende fra begge mandskaber, men mere bar præg af frygten for at tabe var større end lysten til at vinde.", skriver Rødovres hjemmeside om kampen.

Tre ud af kampens fire mål i ordinær tid blev scoret i powerplay. Steffen Klarskov nettede for Rødovre i fem mod fire, mens både Sebastian Ehlers og manden med ligaens vel nok smukkeste navn, Riley Bourbonnais, satte scoringer i overtal for fynboerne. Det har formentlig gjort begge trænere vældig tilfredse. 

1063 tilskuere var på plads i Rødovre Centrum Arena. Mon ikke også Mighty Bulls-folkene havde forventet lidt flere til den længe ventede sæsonpremiere. 

Der var debut til masser af unge løver i Odense-trøjen. Og comeback i Odense-trøjen til både Lukas Lundvald Nielsen og Asger Petersen, der begge leverede point i deres genkomst. 

Odense havde Jakob Wittendorf ude i et længere skadesforløb, mens Rødovre manglede rutinerede Kasper Jensen, der også er ude i en længerevarende skade. 

 


Kampnoter: Rundt om Aalborg Pirates-Herlev Eagles Kampnoter: Rundt om SønderjyskE-Herning Blue Fox