En ny sæson i Metal Ligaen starter for Esbjerg Energy når Rødovre Mighty Bulls i aften kl. 20.15 gæster Granly Hockey Arena.

- Det er altid spændende med en ny sæson og personligt er mine ambitioner store. Vi ønsker at spille med i den sjove ende af Metal Ligaen og nå længere end vi gjorde sidste år, for jeg erkender gerne, at vi er skuffede over ikke at have længere i foråret, forklarer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

Esbjerg Energy sluttede sidste år grundspillet på en tredjeplads og måtte se sig elimineret i semifinalerne. Vestjyderne besejrede Frederikshavn i syv kampe i kvartfinalerne, men måtte se sig slået af Aalborg i semifinaleserien. Samlet blev det derfor til vestjyske bronzemedaljer.

- Nu gælder det en ny sæson og første udfordring er Rødovre i Granly Hockey Arena. Jeg har skabt mig et generelt indtryk af stammen og spillestilen hos ”Mighty Bulls” sidste år og vi har suppleret det med lidt indtryk fra træningskampene, men træningskampe er en ting, ligaen noget andet, understreger Energy-coachen.

- Vi får brug for at være klar, for Rødovre er et stærkt hold. Vi er jo flere, der kender træner Thor Dresler og som ved, hvad han står for. Et kig på truppen fortæller også, at Rødovre har et godt hold, så jeg forventer en god kamp i aften.

Rødovre sluttede sidste sæson på Metal Ligaens ottendeplads og måtte se sig elimineret i slutspillet af de senere mestre fra Rungsted Seier Capitals.

- Som hold ønsker vi at bygge videre på arbejdet fra sidste sæson. Et projekt, som vi må tage et skridt ad gangen. Retningen er klar. Vi ønsker at nå frem til et mesterskab. Det kræver mange ting skal gøres, men vi er klar til at gøre det nødvendige og det første skridt kan tages mod Rødovre, forklarer den 40-årige canadier.

- Vi skal gøre mange ting rigtigt. Både på og udenfor isen. Udenfor skal vi leve som professionelle og passe på kroppen. Mindsettet skal på plads og vi skal gøre de rigtige ting, på den rigtige måde. Det handler også om hårdt arbejde.

- Arbejdet skal sikre, at tingene gentages, så de kommer ind på rygraden. Vi arbejder på, at bygge videre på spillestilen fra sidste år, men også supplere den med et mere defensivt supplement. Men det bliver spændende, at komme i gang, slutter Jason Jaspers.  

Foto: Red Star


Esbjerg kæmpede sig tilbage og afgjorde 11 sekunder før tid STREAM: Esbjerg Energy-Aalborg Pirates