Simon Nielsen og Dan Maggio synes klar til kamp i morgen mod TPS Turku

Der var nerver på i Herning fredag aften.

I forvejen er Mark MacMillan og Lasse Lassen ude til sæsonstart, og da Herning mødte Belfast Giants fredag aften i Nordirland udgik både målmand Simon Nielsen og den nye back Dan Maggio.

Maggio havde problemer med vejrtrækningen efter et tungt sammenstød, men er frisk igen, fortæller Herning-sportschef Martin Struzinski, der også kan ånde lettet op i forhold til målmand Simon Nielsen (32), der frygtede, at en gammel skade var brudt op.

- Simon frygtede i første omgang, at det var en gammel skade, der var brudt op, fordi smerterne var de samme som dengang. Men siden har han fået behandlinger med ultralyd, og alt andet lige skulle han kunne spille på fredag i træningskampen mod TPS (fra Finland, red.), siger sportschef Martin Struzinski til Herning Folkeblad.

Herning får i morgen besøg af det finske storhold TPS Turku, der tager på en mindre Danmarksturné, der også fører finnerne over Rødovre til et lørdagsbesøg. 


CHL: Rungsted på herresvær opgave, Zug uden ny svensk stjerne 50 sæsoner som ishockeyjournalist: Her er Peter Fredbergs DM-tip