VIP-loungen i Granly Hockey Arena vil i de kommende tre sæsoner hedde Claus Sørensen Loungen

-I Esbjerg Energy er vi stolte af og glade over, at en hæderkronet virksomhed som Claus Sørensen Gruppen har valgt at støtte op om ishockeyen i Esbjerg, og nu også lægger navn til vores nye flotte lounge i forbindelse med Granly Hockey Arena, fortæller direktør i Esbjerg Energy, Peder S. Krogsgaard. 

Det har kostet 13 mio. kroner at etablere Claus Sørensen Loungen, hvor Claus Sørensens Fond har været blandt hovedbidragsyderne. Fonden ejes nu at Energy Lounge Fond. Claus Sørensen Lounge er opført som en hængende tilbygning på ca. 500 m² mellem Granly Hockey Arena og Blue Water Arenas lounge-område. 

- Claus Sørensen Gruppen har både bidraget til Energy Lounge Fond, som sponsor for Esbjerg Energy og nu som navnesponsor for Loungen. Jeg glæder mig meget over samarbejdet med byens mange fonde, ikke mindst Claus Sørensens Fond, som har muliggjort etableringen af bl.a. loungen. Det skal de have en stor tak for, fortsætter Energy-direktøren. 

Jesper Toft Mathiesen, CEO i Claus Sørensen Gruppen udtaler: Vi er i Claus Sørensen Køl og Frys glade for, og stolte over at vi har fået muligheden for at lægge navn til Claus Sørensen Lounge de kommende tre år. 

Det skal også ses som en anerkendelse af det store stykke arbejde der lægges fra ejere, medarbejdere og frivillige omkring etablering af den nye ishockeyarena, samt driften af Esbjerg Energy. Ishockey har sværere ved at tiltrække sponsorer end større idrætsgrene som f.eks. fodbold og håndbold, så det må også gerne ses som en opfordring til regionens virksomheder til at bakke økonomisk op om Esbjerg Energy, slutter Jesper Toft Mathiasen. 

Loungen lejes ud til EfB Konference, der står for driften sammen med den eksisterende Carlsberg Lounge. Esbjerg 
Energy disponerer dog over Claus Sørensen Loungen til hjemmekampene i Granly Hockey Arena. 

- Herved skaber vi et samarbejde mellem fodbolden og ishockeyen i Esbjerg. Og også bl.a. byens to håndboldhold kan benytte faciliteterne. Herved skaber vi bedre rammer om hjemmekampene og kan give VIP-gæsterne en endnu bedre oplevelse. 

- Vi er rigtig glade for den tillid og opbakning, som vi har mødt. Det giver vort produkt et kvalitativt løft og gør det ekstra attraktivt at placere arrangementer i forbindelse med Esbjerg Energys kampe. Med Claus Sørensen Loungen har vi skabt et godt fundament for vort fremtidige virke i Esbjerg Energy og en mulighed for at skabe synergi mellem de forskellige aktører, slutter Peder S. Krogsgaard.


Rødovre henter tidligere Esbjerg-back Canadisk målmand til Rødovre