Herningenserne holder igen med "Danmarks mest vindende ishockeyklub"

Økonomien kan de ikke klage over i Blue Fox A/S, selskabet bag ishockeyholdet i Herning. Det ser nemlig mere end solidt ud på bundlinjen, hvor en restart for et par sæsoner siden gav økonomi på kistebunden og grobund for økonomisk vækst. Den ser ud til at fortsætte i Herning, hvor man på generalforsamlingen i går kunne præsentere et overskud på 200.530 kroner efter skat.

Det skriver Herning Folkeblad, der var med på generalforsamlingen, der blev holdt i aftes på Kvik Hockey Arena.

Nu - beretter - avisen også, vil Herning på titeljagt igen, men på en mere rolig måde end i fjor, hvor der hurtigt blev udbasuneret, at titler var det eneste, der talte.

- Vi vil fortsætte vores økonomisk ansvarlige vej. Også i den kommende sæson budgetter vi efter ikke at komme længere end kvartfinalen. Men sportsligt vil vi selvfølgelig ikke være tilfredse med det. Også i den kommende sæson hedder den sportslige målsætning, at vi skal i både pokalfinalen og i DM-finalen. Det er målet, sagde formand Claus F. Sørensen på generalforsamlingen ifølge den lokale avis. 

Blue Fox og moderklubben Herning IK udgør Danmarks mest vindende ishockeklub, og det har man ikke forsømt at reklamere med i det midtjyske. Men den titel vil man skrue lidt ned for i Kvik Hockey Arena, sagde Claus Sørensen også.

- Det er efterhånden længe siden, at vi har vundet en titel, så derfor vil I i den kommende tid ikke høre os bruge den sætning. Men forhåbentlig kan vi snart finde de ord frem igen, sagde han med et smil.

Første spæde skridt mod en ny Herning-titel kan tages med en god indledning på sæsonen om en uge i Vojens. I aften tester Blue Fox mod den finske storklub TPS Turku, der ligesom Rungsteds modstander i CHL, EV Zug, er et hold til europæisk topkarakter. 

Der vil ikke være et krav om resultat, men bare en god indsats af Blue Fox-spillerne - og det kan formentlig få hjemmeholdet til at løsne lidt op og levere en solid indsats mod den stærke modstand. 


Intens træningskamp og ni mål i Nordjylland Metal Ligaen fan-panel: 23 år som Herlev-fan og klar til en ny sæson