Esbjerg-træneren ønsker bedre disciplin hos sit mandskab

Der er spillerpræsentation i Granly Hockey Arena i aften, hvor Esbjerg Energy tager imod SønderjyskE med ønsket om revanche for nederlaget på 1-2 i sidste uge i Vojens. Det var en kamp, hvor spillerne sædvanen tro skulle markere territorium overfor lokalrivalerne. 

For Esbjergs vedkommende gav det mange "dumme udvisninger", og det gider træner Mark Pederson ganske enkelt ikke at se på mere, konstaterer han i dagens JydskeVestkysten. 

- Det er bare en ond cirkel, fordi det giver frustrationer internt på holdet, fordi vi bruger en masse kræfter på at spille i undertal, og fordi det jo ikke nytter at bruge tid på dommerne – jeg har endnu til gode at se en dommer lave en udvisning om, fordi spillerne brokker sig. Og så koster det point. Vi har en ambition om at ende i top-fire i denne sæson, og så bliver det altafgørende, om vi får tre, to, et eller måske nul point i de tætte kampe. Vi skal bare ikke tabe point, fordi vi dummer os. Jeg gider ikke at se det mere, og nu har jeg sagt det, siger han til avisen.

Vestjyderne har - i modsætning til sidste uge - Grayson Downing og Christian Wejse med på holdet i aften.

Sønderjyderne har spillet tætte kampe i forsæsonen. I aften bliver næppe nogen undtagelse.

Der er stream fra kampen i aften, hvor SønderjyskE Ishockey Support og Yellow Inferno er gået sammen om en transmission. Stærkt, når konkurrenter kan finde en samlet vej. 

Kampstart 19:00 i den nye Granly Hockey Arena. 


CHL-kamp direkte på TV2 Sport torsdag aften Esbjerg Energy har fået ny hovedsponsor