Odense-backen var ganske tilfreds med kampene i Skotland

Odense Bulldogs var lørdag og søndag på opgave i Skotland, hvor EIHL-mandskabet fra Dundee tog imod de fynske Bulldogs. Det resulterede i to tætte kampe med en sejr til hvert hold.

Lørdag vandt Dundee med 4-2, mens Odense søndag tog revanche og vandt med 6-5. Den efterfølgende straffeslagskonkurrence vandt skotterne og endte dermed som samlet vinder af serien. Men set med fynsk perspektiv var indsatsen ganske opløftende, vurderer Michael Eskesen, der er vendt tilbage til sin barndomsklub for at fortsætte karrieren. 

Han erkender også, at intensiteten skal være i top, hvis fynboernes spil skal fungere optimalt:

- Det er tydeligt, at vi er et hold, der skal spille med energi, højt tempo, skøjtevillighed og intensitet. Det gjorde vi i perioder over de to kampe, og der var vi bedre end Dundee.

- I de perioder af kampene, hvor vi ikke ramte med vores energi og præmissen i stedet blev taktik, fysik og "hockey-IQ", var vi udfordret. I den anden kamp var der flere gode offensive momenter og kombinationer, siger Eskesen til Metalligaen.dk.

Odense møder Esbjerg fredag aften i den sidste testkamp før premieren 6. september i Rødovre. 

- Jeg tænker, at tiden frem mod sæsonstart skal bruges på at arbejde med den defensive struktur og med at finde de rette kædesammensætninger - både i fem mod fem og i vores specialteams, lyder det fra Michael Eskesen, der har sagt goddag til mange nye ansigter i forhold til sæsonen 2016/17, hvor han senest var i Odense.

Det er et fuldstændig nyt Bulldogs-mandskab, Eskesen har mødt i sommeren 2019. 


Redaktøren: Sådan har vi tænkt det nye Metalligaen.dk-site CHL-kamp direkte på TV2 Sport torsdag aften