Esbjerg Energy har revanche til gode, når vestjyderne i aften klokken 19.00 tager imod Frederikshavn White Hawks i Granly Hockey Arena. Det er tilfældet efter White Hawks fredag aften besejrede Energy med 5-2 i Frederikshavn.

- Deroppe fik vi bekræftet, at vi skal levere fra start og hele vejen gennem kampen for at få succes. Vi leverede ikke hundrede procent i fredagskampen og da vi endelig kom i gang i tredje periode, var det for sent, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy:

- Spillet på udebane er lidt anderledes, og vi var for langsomme til at få benene i gang efter den efter danske forhold lange bustur. Tirsdag har vi behov for at gøre tingene rigtigt i hjemmekampen mod Frederikshavn. Så vi skal være der et hundrede procent hvis vi skal lykkes mod dem.

Søren Nielsen og Andreas Grundtvig scorede for Esbjerg Energy i en kamp der forekom mere lige end cifrene antyder.

- Når et hold ikke er helt klar mentalt, så falder de taktiske og fysiske elementer også lidt fra hinanden. I første forsøg formåede vi ikke at følge planen for udekampe, men der er masser af nye muligheder for at få den del på plads, fortsætter Energy-coachen:
- Egentligt synes jeg ikke, at Frederikshavn kom med noget, som jeg ikke forventede. De havde leveret et par skuffende resultater. De kom flyvende ud fra start og fastholdt det niveau som jeg havde forventet i en disciplineret indsats. Og på egen is har du lidt fordele og publikum i ryggen.

Frederikshavn White Hawks er Metal Ligaens nummer fem med syv point efter fem kampe. Esbjerg Energy er nummer syv med fire point efter tre kampe.

- Nu venter der os en ny hjemmekamp og hjemmekampe er noget som vi skal vinde. Vi har leveret på egen is, først i træningskampene, så i premieren mod Rungsted, hvor vi var lidt uheldige og senest, da vi besejrede Herlev.

- Vi skal derfor fortsætte med at spille vores eget spil og udnytte opbakningen. Gør vi det, ser det godt ud. Vi har spillet gode kampe og fortsætter vi med det, så tror jeg også, at vi kan slå Frederikshavn i aften. Så jeg ser frem til kampen og glæder mig til, at vi igen er tilbage på rette spor, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


Esbjerg måtte på ny strække våben mod Frederikshavn Energy låner NHL forward