Claus Sørensen Gruppen er ny storsponsor i det vestjyske

Claus Sørensen Gruppen er ny som hovedsponsor for Esbjerg Energy. Med aftalen er såvel Claus Sørensen Gruppen som Granly Gruppen hovedsponsorer hos Esbjerg Energy.

Det skriver Esbjerg Energy i en pressemeddelelse: 


- Hos Esbjerg Energy er vi stolte af, at så markante vestjyske virksomheder bakker op om ishockeyen i Esbjerg. Virksomhederne har gennem mange år været eksponenter for både sunde værdier og stor skaberkraft. Værdier som vi deler i Esbjerg Energy. Derfor er det vigtigt for os, at de har valgt at støtte op om ishockey i landsdelen, fortæller direktør Peder S. Krogsgaard fra Esbjerg Energy:

Claus Sørensen Gruppen, der er familieejet, har siden 1926 etableret en række industrivirksomheder, som idag opererer såvel nationalt som internationalt. Claus Sørensen Gruppen har interesser i frysehuse, industri og ejendomme. Viking Life-Saving Equipment A/S og Blika A/S er datterselskaber i Claus Sørensen Gruppen og A/S Vestfrost kan betegnes som et associeret selskab med gruppen.

- At Claus Sørensen Gruppen er en del af ishockeysporten i Esbjerg og i den grad bakker op, nu både som hovedsponsor, som navnesponsor for Claus Sørensen Loungen og med midler til opførslen af loungen fra Claus Sørensens Fond er for os i Esbjerg
Energy et vigtigt signal til omverdenen, tilføjer Krogsgaard

- Det håber vi selvfølgeligt vil have en afsmittende effekt på andres tillid og opbakning til os. Men det efterlader samtidigt et ansvar, som vi i Esbjerg Energy hver dag vil arbejde hårdt for at leve op til. Både på og udenfor isen, siger Peder S. Krogsgaard.


Før testkamp i syd: Pederson gider ikke dårlig disciplin Stærk fynsk revanche i Skotland