De to talenter Carl Winding og Jonas Krabbe fortsætter hos Energy efter de begge kom til Esbjerg sidste sommer.

17-årige Carl Winding spillede til han var 16 i Herning, men den 175 cm høje wing valgte sidste år at skifte til Esbjerg.

- Med talenter handler det om timing, og hvornår en spiller er moden. Carl Winding er stadig meget ung og det har ikke passet med at benytte ham ret meget i den forgange sæson. Så vi skal fortsætte arbejdet med at gøre ham klar, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

I den forgangne sæson spillede Carl Winding på Esbjergs U20-hold, hvor han scorede syv mål og tegnede sig for i alt 15 point i 18 kampe.

- Nu er der mulighed for, at Carl kan bygge på fysisk og mentalt. Der er et stort arbejde, som skal gøres for en ung spiller, som har potentialet. Han skal blive større og stærkere fysisk og mentalt og de rammer tilbyder vi vores unge talenter. Specielt i sommerpausen er der tid til at arbejde med fysikken. Men også mentalt har han meget at lære.

Som U17 spiller markerede Carl Winding sig som den spiller i ligaen, der leverede flest assist og scorede flest point. 

18-årige Jonas Krabbe Christensen forlod barndomsklubben Gentofte i sommeren 2019. Sæsonen 2019/2020 blev tilbragt i Vojens inden den 182 cm høje forward skiftede til Esbjerg.                    

- Og Jonas Krabbe har udviklet sig godt på vores U20-hold. Her har han fortsat sin udvikling og nu gælder det om at holde fast. Der skal arbejdes med flere elementer. Teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Det arbejde skal fortsættes i det kommende år.

Jonas Krabbe Christensen spillede sidste år 18 kampe for U20-mandskabet, hvor det blev til syv mål og i alt 14 point. I sæsonen 2019/2020 deltog Jonas Krabbe ved en U17-slutrunde.

- Spilletid skal man gøre sig fortjent til og det er nu op til unge spillere som Carl og Jonas at bevise, at de er klar til næste skridt i deres udvikling. Det er altid spændende at arbejde med unge talenter og det arbejde vil vi fortsætte i samarbejde med moderklubben, Esbjerg Ishockey Klub, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted

 


Lillie vogter målet endnu en sæson for Energy 20-årige Phillip Schultz er ny mand i den gule Energy-trøje