Efter sejre torsdag i Granly Hockey Arena i Esbjerg og fredag i Aalborg over topholdet ”Pirates” venter der Energy-drengene en ny udfordring, når Odense Bulldogs i aften kl. 19.00 kommer på besøg i Granly Hockey Arena.

- Vi går til kampen mod Odense med den sædvanlige tilgang. Alle kampe er vigtige og byder på store udfordringer. Og Odense Bulldogs er ingen undtagelse. Vi skal være klar fra start og levere en koncentreret indsats, ellers vil modstanderen straffe os, forklarer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Når man betragter Odense-holdet, er de på papiret et rigtigt stærkt hold. Jeg er sikker på, at de gerne vil forbedre den foreløbige placering i tabellen og det er absolut muligt, for den fynske trup rummer mange dygtige spillere.

Odense Bulldogs stiller til kampen med en frisk 6-4 sejr over Rødovre Mighty Bulls og har formodentligt høstet selvtillid efter den seneste sejr. Fynboerne har 12 point efter 15 kampe er er placeret på Metal Ligaens 9. plads. 

Esbjerg Energy kan glæde sig over seks point og sejre i de to seneste kampe mod topholdet Aalborg Pirates. Esbjerg Energy er nummer tre i Metal Ligaen med 29½ point efter 14 kampe.

- Vi spillede to gode kampe mod Aalborg, og det der ærgrer mig mest er, at så få af vores fans fik mulighed for at følge kampene. Det er en skam. Jeg er specielt imponeret over de to perioder i fredagens udekamp i Aalborg, fortsætter Energy-coachen.

Felix Scheel, Søren Nielsen, Anders Koch, Charles Corcoran og Christian Wejse scorede for Energy i fredagens udekamp, som blev vundet med 5-4. Andreas Grundtvig, Daniel Madsen, Charles Corcoran, Braedon Shaw og Adam Cracknell scorede i torsdagens 5-2 sejr i Granly Hockey Arena.

- Men husk, at i aften starter begge hold på en frisk fra stillingen 0-0, og det bliver vanskeligt, for Odense er som sagt et stærkt hold, der er tilbage på sejrskurs.

- Metal Ligaen er tæt og alle slår alle, så det bliver sandsynligvis detaljer der afgør kampen. Det vil kræve en helstøbt indsats gennem samtlige 60 minutter og det skal vi være klar til, for Odense kommer til Esbjerg for at hente point og sikre avancement i tabellen, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


Målmandsrokade hos Energy i Esbjerg Esbjerg fik ram på topholdet; Aalborg besejret med 5-2