I morgen fredag lægger Granly Hockey Arena is til endnu et opgør mellem Esbjerg Energy og Odense Bulldogs i Metal Ligaen.

- Vi har for kort tid siden mødt Odense på udebane og selv om sejren endte med at blive stor lyver cifrene en smule. ”Bulldogs” er et svært hold at spille imod, og netop fordi de måske ikke har det store at spille for, kan det blive ekstra vanskeligt, vurderer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Odense har tilsyneladende ikke det store at tabe, og det gør, at de kan løbe større risici og tage chancen når den byder sig. Det gør dem helt bestemt farlige og derfor skal vise dem den største respekt. Ellers er chancen stor for at blive straffet.

To gange har Esbjerg Energy gæstet fynboerne i denne sæson og to gange er det blevet til vestjyske sejre på henholdsvis 2-1 og senest 7-1. En gang tidligere i sæsonen har ”Bulldogs” gæstet Granly Hockey Arena og her blev det til en Energy-sejr på 8-1.

- Vi har spillet gode kampe mod Odense, hvor vi har truffet de rigtige valg. Derfor har vi oplevet succes imod dem. Det skal vi fortsætte med. Samtidigt giver tre sejre mod dem måske spillerne lidt ekstra selvtillid, men vi skal vise dem respekt og arbejde hårdt, hvis vi skal have de tre point, fortsætter Jason Jaspers.

Esbjerg Energy stiller fredagskampen med et 5-2 nederlag i bagagen fra tirsdagskampen i Hørsholm mod Rungsted Seier Capital. Odense Bulldogs har senest kunnet glæde sig over en sejr 18. december, da SønderjyskE blev besejret med 3-2.

- Det kan virke underligt, når man har tabt 5-2 og var bagud med 5-1 efter første periode, at jeg konkluderer vi på nogle parametre gjorde det godt. Når det er sagt, er der også ting, som vi skal gøre bedre og vi ”gav for meget væk” i de første ti minutter.

- Vi vidste på forhånd, at målmand Cristopher Nihlstorp er en hård nød at knække. Og vi fik ham ikke knækket i tirsdags. Men vi arbejder videre, har kigget video og har fokus på de små ting, håber på at få skadede spillere retur og vil gøre et nyt forsøg næste gang vi møder dem, slutter Jason Jaspers.

Esbjerg Energy er nummer tre i Metal Ligaen med 64 point efter 32 kampe. Odense Bulldogs er nummer ni med 21 point efter 35 kampe.

Foto: Niels Husted


STREAM: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs STREAM: Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy