Efter tirsdagens sejr på 3-2 i Rødovre har Esbjerg Energy mulighed for at hente den tredje udesejr i træk, når vestjyderne i aften kl. 19.30 gæster Kvik Hockey Arena i Herning, hvor ”Blue Fox” tager imod i Metal Ligaen.

- Vi vil da arbejde på at få sejren, vores udgangspunkt er at alle kampe og alle point er vigtige. Vi vil gerne fortsætte med at udvikle holdet. Og jeg synes vi i den sidste uge har fortsat udviklingen i de to udekampe vi netop har spillet, så jeg mener, at spillerne fik bevist deres værd, pointerer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Hvis vi skal have point i Herning, så kræver det af alle mand, at man præsterer meget tæt på et hundrede procent. Det vil kræve en disciplineret indsats og vi skal bygge videre på takterne fra de to seneste udekampe, hvor spillerne traf mange gode beslutninger og vi gjorde mange ting rigtigt.

Braeden Shaw blev dobbelt målscorer for vestjyderne i Rødovre Centrum Arena. Rasmus Bjerrum scorede et enkelt mål.

Også sidste fredag spillede Esbjerg Energy på fremmed is, hvor Odense Bulldogs blev besejret med 2-1 i VinMedKant Arena i den fynske hovedstad.

- Vi møder et Herning-mandskab, som jeg synes spiller meget modent. De er formstærke og arbejder rigtigt hårdt for tingene. Herning spiller med stor disciplin og de laver få fejl. Og så spiller de samtidigt i et højt tempo.

- Så hvis vi skal have en mulighed for at hente point deroppe, så kræver det at vi matcher deres indsats. Vi skal arbejde hårdt, levere en disciplineret indsats og træffe gode valg og samtidigt skal vi minimere vores fejl, fortsætter Energy-coachen.

Det er et formstærkt Herning-mandskab, der tager imod Energy-drengene. Midtjyderne har i de seneste fire kampe besejret Odense, Frederikshavn, Aalborg og Rødovre.

- Derfor er det ikke bare et spørgsmål om den rigtige taktik eller det rigtige spændingsniveau når ishockeykampe skal afgøres. I aften skal vi søge at matche et stærkt mandskab og en af favoritterne i Metal Ligaen, og det kræver mange ting spiller sammen, slutter Jason Jaspers.

Sejren i Rødovre betyder, at Esbjerg Energy er nummer fem i Metal Ligaen med ti point efter seks kampe. Herning Blue Fox er nummer fire med 12 point, ligeledes efter seks kampe.

Foto: Niels Husted


'KNÆK CANCER' TRØJEAUKTION m/autograf er nu skudt i gang! Et brændende ønske om flere fans i hallerne!