I aften kl. 18.00 er der en ny mulighed til Esbjerg Energy for at jagte en sejr, når Herlev Eagles gæster Esbjerg og Granly Hockey Arena.

- Vi møder et af ligaens mest formstærke mandskaber.  Herlev har spillet fem kampe og har hentet ti point. Det er en god test for os, der giver os mulighed for at vise, hvad vi kan og hvor langt vi er i processen med at opbygge et nyt mandskab, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

I de tre seneste kampe har Herlev Eagles besejret Aalborg, Rungsted og Rødovre. 

- Vi har vundet en kamp, men tabt de tre seneste efter forlænget spilletid. Det er vi i trænerteamet ikke tilfredse med. Vi har periodisk spillet godt og fortjente mere. Vi skal havet ”luget ud i vores fejl” og have ”flere point på kontoen”. Det er tid til at præstere, understreger Energy-coachen.

Fredag aften tabte Esbjerg Energy 4-3 til Rungsted Seier Capital på fremmed is efter forlænget spilletid i en kamp, hvor Greyson Downing scorede to gange, og hvor Felix Scheel ”nettede” en gang. Begge blev noteret for tre point.

- Det er selvfølgeligt altid vanskeligt at hente point i Vojens og Hørsholm, og isoleret set er det vigtigt altid at få point. Vi præsterede til mere og havde mulighederne for at sikre pointene, men gjorde det ikke. Det skal vi have forbedret.

- Vi skal udnytte de muligheder, som vi skaber. Pucken skal i nettet, for ishockeykampe afgøres med scoringer. Vi står et fornuftigt sted med et godt udgangspunkt, for mange ting fungerer. Vi skal fortsætte arbejdet. Vi skal udvikle og forbedre vores spil. Men samtidigt skal vi udvise kynisme, fastslår den 40-årige canadier.

Herlev Eagles er øjeblikkeligt nummer to i Metal Ligaen med ti point efter fem kampe.

- Herlev har fået sammensat to rigtigt stærke kæder, der spiller mange minutter. Omgivelserne fortæller mig, at kampene og skader slider på Herlev-mandskabet, men jeg forholder mig til den udfordring, som vi står overfor netop nu. Og det er et stærkt mandskab med momentum.

- I trænerteamet skal vi nok sammensætte en game-plan. Vi har fokus på os selv og det, som vi kan påvirke. Vi vil som sagt gerne minimere vores fejl, spille mere kynisk og udnytte de muligheder, som vi tilspiller os. Og så må vi ikke glemme, at vi egentligt har fået flere ting til at lykkes, slutter Jason Jaspers.

Foto: Niels Husted


Esbjerg afgjorde på stærk åbningsperiode og slog Herlev 6-4 VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Esbjerg