Også i den kommende sæson er den 22-årige forward David Madsen Energy-spiller.

- Det føles bare rigtigt for mig. Personligt kan jeg glæde mig over en sæson, med mere succes, end jeg oplevede i det første år i Esbjerg-trøjen. Med et nyt trænerteam skal tingene ofte lige afstemmes, men jeg synes truppen hurtigt fik tingene til at passe, da Jason Jaspers sidste år kom hertil, fortæller David Madsen.

David Madsen er opvokset i Vojens og spillede i den lokale klub, indtil han som 16-årig i sommeren 2015 prøvede lykken i canadisk ungdomshockey. Efter tre år i svensk ishockey gik turen i 2019 til Esbjerg, hvor han har spillet lige siden.

- Det er storartet at fortsætte med David Madsen på Energy-mandskabet. Han udviklede sig meget i sidste sæson på flere parametre. Her fik han demonstreret, at han har redskaberne til i de kommende år at udvikle sig til en markant profil i Metal Ligaen, understreger cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Jeg har store forventninger til David Madsen i den kommende sæson. Her skal han fortsætte den udvikling, som vi så sidste år. En udvikling på flere planer, som sikkert også bliver synlig i antallet af scoringer og antallet af point.

David Madsen spillede sidste sæson 60 kampe for Esbjerg Energy. Her blev Madsen noteret for 14 scoringer og i alt 34 point.

- Da jeg kom til Esbjerg, var det en hjælp, at vi spillere er ”så tætte” som vi er. Flere af os har kendt hinanden fra bl.a. ungdomslandsholdene og vi bor ikke langt fra hinanden. Vi har en god gruppe med en del unge spillere og det har gjort det nemt at falde til her, fortsætter den 187 cm høje forward.

David Madsen har repræsenteret Danmark til slutrunder på både U18- og U20-landsholdene, har spillet fire kampe i Champions Hockey League og er noteret for 13 kampe og en enkelt scoring i den bedste svenske række SHL.

- I det kommende år vil jeg gerne bygge videre på de fremskridt, som jeg gjorde i sidste sæson. Hårdt arbejde er altid et godt udgangspunkt for forbedringer, så det vil også være min tilgang til det nu. Jeg håber på, at det kan give mig mere ansvar og en større rolle på holdet.

- Konkret tror jeg ikke mine forbedringer i sidste sæson var på et enkelt punkt. Jeg tror jeg flyttede mig på mange punkter. Jeg oplevede, at samarbejdet med Rasmus Bjerrum og Christian Wejse fungerede, så selv om man ikke kan påregne samme konstellation, så er de elementer der virkede godt et fornuftigt sted at starte, slutter David Madsen.  

Aftalen mellem Esbjerg Energy og David Madsen er betinget af godkendelse i DIU's Licensudvalg.

Foto: Niels Husted.


Endnu en esbjergenser til den bedste tyske liga DEL METAL LIGAENS KAMPPROGRAM for den kommende sæson er klart