Herlev tabte igen mod svensk modstand

For tredje gang på stribe var Herlev Eagles på besøg i Sverige i denne forsæson, og for tredje gang måtte Herlev også drage fra Sverige med et nederlag i taskerne.

I aftes mødte Herlev Troja-Ljungby i Småland, og hjemmeholdet vandt skudstatistikken suverænt med 40-20 og den store dominans i skud resulterede i en 4-1-sejr over gæsterne fra Danmark.

Herlev havde et klokkerent skud på overliggeren i første periode, som endte uden mål.

Victor Romfors scorede anden periodes eneste mål, men Herlev kom på tavlen i tredje, hvor Brett Thompson fik udlignet for Eagles. Derefter stormede Troja Herlev-målet og scorede tre gange.

Mathias Åkesson, Hampus Olsson og Oscar Öhman sørgede for, at hjemmeholdet vandt med sikre 4-1.

Herlev-mandskabet drager videre til Skotland og et par kampe i weekenden mod Fife Flyers, der spiller i den bedste britiske liga, EIHL.

Jeppe Jul Korsgaard ude i mindst otte uger VIDEO: Metal Ligaen TV: Rasmus Andersson