Kaptajnen var strålende, da Eagles vandt i Skotland

Sikke en aften for Brett Thompson i det skotske højland.

Den stærke Herlev-kaptajn leverede en forrygende indsats og var kampens helt store spiller, da Herlev Eagles i aftes fik revanche for lørdagens smalle nederlag mod Fife Flyers fra den britiske Elite Ice Hockey League.

Efter 3-4 i lørdags blev det i går til en sejr på 5-4 og måske har træner Patric Wener igen fundet en førstekæde, der kommer til at dominere i Metal Ligaen.

I hvert fald var der stærke takter af kæden med Johan Skinnars, Victor Rollin-Carlsson og Brett Thompson, der var den dominerende på den skotske is, hvor Herlev mødte en af Europas ældste ishockeyklubber.

Kampen var tæt og jævnbyrdig hele vejen kampen, og vi så point af den tidligere Rungsted-angriber, den lille Carlo Finucci, for Fife Flyers.

Hos Herlev var det import-aften. Samtlige mål blev scoret af udlændinge, med Niklas Tikkinen som første mand på tavlen. Derefter var det Victor Rollin-Carlsson, inden Brett Thompson sluttede aftenen af med et hattrick.

Han udlignede i kampens sidste minut til 4-4 og satte også den afgørende scoring i overtid. Stor aften for Eagles-kaptajnen. 

Herlev har to hjemmekampe tilbage næste weekend inden sæsonstart. Formen bliver pudset af mod Kristianstads IK og Halmstad hjemme i PM Montage Arena. 


Stærk fynsk revanche i Skotland To Morten Poulsen-mål ikke nok for Herning