Esbjerg Energy forstærker truppen med den 25-årige amerikanske wing Craig Puffer, som vestjyderne henter i Oslo-klubben Manglerud, der spiller i den bedste norske række.
- Craig Puffer har spillet en enkelt sæson i Norge, hvor han leverede flot. Han er vokset op i et godt system med amerikansk junior- og universitetsishockey, som har skolet ham godt. Nu har han hentet erfaringer fra sit første år i europæisk ishockey og han præsterede som sagt flot i Norge, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.


Igennem fire sæsoner udviklede den 175 cm høje amerikaner sig i universitetsturneringen NCAA, hvor han repræsenterede University of Vermont, inden han opnåede fem kampe i ECHL. I sommeren 2019 gik turen til Norge og Manglerud, hvor Puffer scorede ni mål og i alt blev noteret for 30 point i 29 kampe i GET-ligaen.


- Jeg mener, at Craig Puffer med sine 25 år har en spændende alder for en ishockeyspiller. Unge spillere er altid sultne og er ofte drevet af ambitioner om at se hvor langt talentet rækker. Craig Puffer har speed, drive og demonstrerer den rigtige attitude og vilje til at gøre arbejdet både offensivt og defensivt, fortæller Energy-coachen.


Craig Puffer er født i byen Greenwich i den amerikanske stat Conneticut. Byen, der er beliggende nord for New York på den amerikanske østkyst, er med sine godt 62.000 indbyggere lidt mindre end Esbjerg.


- Craig Puffer er med sine 175 cm ikke nogen fysisk stor ishockeyspiller, men jeg mener ikke størrelsen er altafgørende for en forward. Jeg vil gerne tilføre Esbjerg Energy fart i spillet, og man kan spørge hvad en manglende fysik betyder offensivt, hvis modstanderne ikke kan fange ham? Og hvad fysik kan bruges til defensivt, hvis modspilleren er væk, slutter Jason Jaspers med et smil.


BEVÆGELIG BACK MED GOD FYSIK TIL ENERGY Esbjerg Energy skriver kontrakt med fire unge talenter!