Julen og nytåret bød på ændringer i hverdagen hos Esbjerg Energy.

Forward David Madsen er frikøbt af sin kontrakt og Peter Gommesen erstatter Jan Jensen i rollen som assistenttræner.

- David Madsen har ønsket at blive frigjort fra sine forpligtelser hos Esbjerg Energy. Vi beklager Davids valg, men har valgt at respektere hans ønske. Vi har derfor arbejdet på at få en ordning på plads og David har købt sig fri af kontrakten, oplyser Søren Toft Mathiasen, bestyrelsesformand i selskabet bag Esbjerg Energy.

- Vi har været glade for samarbejdet med David Madsen og vi er kede af, at han ikke længere har ønsket at være en del af vores projekt. Vi vil gerne takke David for indsatsen i Esbjerg og jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske ham alt godt fremover.

- Jan Jensen har leveret en dedikeret indsats hos Esbjerg Energy, men der har ikke altid været enighed om projektets retning i trænerteamet. Derfor har vi valgt at stoppe samarbejdet, fortsætter bestyrelsesformanden.

- Vi har ønsket mere kontinuitet i truppen og mener, at Peter Gommesen kan bidrage til det. Peter kender spillerne og organisationen, har de nødvendige kompetencer og har tidligere samarbejdet med Jason Jaspers, så vi ser frem mod den resterende del af sæsonen.

Peter Gommesen var assistenttræner hos Esbjerg Energy i sæsonen 20/21, og har været en del af organisationen siden Esbjerg Energys start i 2013.

-  Truppen har i december været ramt af COVID-19, men er igen klar til at gå på isen i Granly Hockey Arena. Vi håber samtidig også at vi inden længe igen kan byde vores gode trofaste fans og sponsorer velkommen til hockey i Esbjerg.

Foto: Niels Husted


Vi skal tilbage på sporet COVID19 aflyser fire kampe de kommende to dage