Tre Energy-spillere nomineret til awards 30. maj 2018

På lørdag afholdes Dansk Ishockey Award 2018 i MCH Kongrescenter i Herning.

Og til denne showaften er tre spillere fra Esbjerg Energy nomineret i tre forskellige kategorier.

 

Christian Wejse i kategorien ”Årets talent i Metal Ligaen”

19-årige Christian Wejse har kastet sig ned i en enhver puck i denne sæson. Og med sit store fighterhjerte gik han også forrest i slutspillet for Esbjerg Energy i jagten på guldet. 7 mål og 7 assist blev det bl.a. til i 52 kampe i Metal Ligaen samt kaptajn-rollen for det danske U-20 landshold, der sikrede sig endnu et år i det fine selskab i A-gruppen.

De øvrige nominerede i denne kategori er Daniel Nielsen fra Herning Blue Fox samt Nikolaj Kragh

 

Phillip Bruggisser i kategorien ”Årets danske spiller i Metal Ligaen”

26-årige Phillip Bruggisser var den altdominerende Energy-spiller i slutspillet, hvor den offensive back lavede imponerende 14 point i 14 kampe. Det store udland har også fået øjnene op for Bruggissers kampafgørende point, så han i den kommende sæson spiller i den stærke tyske DEL-liga.

De øvrige nominerede i denne kategori er Lasse Lassen fra Herning Blue Fox samt Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates.

 

Mathias Seldrup i kategorien ”Årets målmand”

Den 21-årige målmand fik sit helt store gennembrud for Esbjerg Energy i sæsonen 2017/18. Med afgørende redninger var han bl.a. med til at Energy var uhyr tæt på at stå i den fjerde DM-finale i træk. Seldrup blev efter sæsonen også kåret som ligaens bedste målmand, og endte med en redningsprocent på ca. 92%. Mathias Seldrup har forlænget sin aftale med klubben, så han også tørner ud for Energy i den kommende sæson.

De øvrige nominerede i denne kategori er Georg Sørensen, der spillede i Södertälje i allsvenskan samt Frederik Andersen fra NHL-klubben Toronto Maple Leafs.

Hvem der løber med priserne i de forskellige kategorier afgøres af repræsentanter fra Danmarks Ishockey Union samt journalister fra ishockeymedierne.

Hvis du ønsker at overvære Dansk Ishockey Award 2018 kan der købes billetter til showet via ticketmaster.dk

 

Foto: Niels Husted© - www.nhcfoto.dk