Træningskamp SønderjyskE -Energy 170818 19. august 2017

Det blev et skridt fremad igen, da Esbjerg Energy fredag aften slog SønderjyskE med 4-1 i SE Arena i Vojens. Første periode bød på en enkelt scoring efter syv minutter, da Sune Hjulmand sendte en pasning ind foran mål, hvor Christian Wejse fik løftet pucken op over skulderen på Joni Myllykoski i SønderjyskEs mål. Esbjerg fik kort efter scoringen flere chancer i powerplay, men selvom pasningerne sad lidt bedre, så blev de stadig ikke omsat til mål. Hjemmeholdet var havde sin største chance med tre minutter tilbage, hvor Nicolaj Henriksen kom på mellemhånd, og måtte reddes af en back.

 

Esbjerg Energy startede anden periode bedst, og der var spillet under ét minut, da Colin Vock pludselig havde frit løb ned mod Myllykoski, som fik afværget chancen. Minuttet efter var det Michael Fines tur til at forsøge sig, og han havde mere succes, da han elegant trak pucken op i nettaget til en esbjergensisk 2-0 føring. Herefter fulgte flere powerplay chancer til Esbjerg, som heller ikke blev omsat. Med seks minutter tilbage af perioden havde begge hold en spiller udvist, og her udnyttede Phillip Bruggisser den ekstra plads til at sende pucken i nettet, godt hjulpet af tæt trafik foran Myllykoski.

 

En sjælden powerplay chance til hjemmeholdet gav en 1-3 scoring på en klassisk Thomas Spelling, der fra spids vinkel first-timede en tværpasning forbi en ellers velspillende Nicolaj Henriksen.

 

Sidste periode var små tre minutter gammel, da Andreas Grundtvig flot satte pucken op i nettaget halvt ude af balance grundet en afventende udvisning. 4-1 til Esbjerg, og det kunne godt være blevet til mere i løbet af sidste periode, hvor hjemmeholdet lige så stille løb tør for kræfter. Et stolpeskud, og så to kæmpechancer til henholdsvis Alexis Loiseau og Colin Vock, der valgte at skyde fladt på Myllykoski, og dernede var han ikke lige sådan at passere. Det blev ved 4-1 til Esbjerg Energy, som dermed kom tilbage på sporet efter nederlaget i Herning. Netop Herning er modstanderen når holdet spiller første kamp i Granly Hockey Arena. Det sker tirsdag kl. 19.00.

 

Kampen i tal

 

SønderjyskE – Esbjerg Energy   1 – 4       

 

0-1          Christian Wejse (Hjulmand og Grundtvig)

0-2          Michael Fine (Andersen og McMillan)

0-3          Phillip Bruggisser (?)

1-3          Thomas Spelling (Coyle)

1-4          Andreas Grundtvig (Bruggisser og Christensen)

 

Tilskuere: 2.473

 

Vores fotograf Niels Husted havde taget turen til Vojens. Se nedenfor nogle af de billeder han har taget.

Classphoto