Sune Hjulmand laver 2-årig aftale med Energy 24. juli 2018

Publikumsfavoritten og Esbjerg-drengen Sune Hjulmand er også at finde i den blå/gule Energy trøje i de kommende to sæsoner. Den 29-årige forward er om få uger klar til sin 14. sæson på eliteholdet, hvor han også runder imponerende 600 ligakampe for Esbjerg – tredje flest af alle i ishockeyens historie i Esbjerg.

-Jeg er stolt af at have med i så mange år, ikke kun ishockeymæssigt, men også mentalt, da det kræver hårdt arbejde hver dag. Men jeg føler, at jeg stadigvæk kan bidrage med en masse, og jeg elsker at spille ishockey og har en forventning om at gøre det mange år endnu, så derfor var der ingen betænkningstid hos mig ved at lave en 2-årig aftale med Esbjerg Energy – det er hér, jeg ønsker at spille, fortæller Sune Hjulmand.

Den kommende sæson bliver også historisk, da Sune Hjulmands ”legeplads”, siden han var fire år, er revet ned. Der venter nu kampe i hal 2 samt i en topmoderniseret Granly Hockey Arena, der står klar til slutspillet.

-Jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at spille i hal 2. Jeg tror, det bliver sjovt og intens, og det kunne virkelig godt være et sted, hvor modstanderne hader at spille, så det kan blive til vores fordel. Og så bliver det også enorm stort at være med til at indvie den nye arena, da vi kun er få spillere, der er så heldige at få denne oplevelse. Det er tiltrængt med en ny arena, selvom der er meget historie i den gamle Granly Hockey Arena, men vi har set mange andre steder i Danmark, at en ny arena virkelig kan gøre en forskel, så jeg tror, det bliver en stor oplevelse både for spillere og tilskuere, vurderer Sune Hjulmand.

Kulturbæreren spillede samtlige 64 kampe for Energy i den forgangne sæson og med en produktion på 13 point. Sune Hjulmand fortsætter ligeså med at arbejde som pædagogmedhjælper på Tjæreborg skole, hvor han har 28 timer hver uge. Et godt afbræk fra elitesporten i hverdagen, men der er stadig opbakning fra familien til at bruge en masse timer derudover på ishockey.

-Min kæreste og datter nyder jo virkelig også at komme i skøjtehallen. Kroppen kan fortsat holde til det, og selvom jeg ikke er 21 år længere, så føler jeg stadig, at jeg lærer en masse hver dag - det er også dét, der driver mig. For mig er det ikke så afgørende om at lave en masse mål og assist, jeg udfylder den rolle som træneren ønsker, og det er ofte hårdt arbejde og være på isen i de afgørende situationer, hvor kampene spidser til. Det handler udelukkende om at holdet får succes, og det tror jeg på, at vi får igen i år, slutter Sune Hjulmand.

Foto: Niels Husted - www.nhcfoto.dk