Stolthed og glæde hos Esbjerg Energy over ny isarena 1. november 2017

 

Så kom dagen endelig, som vi længe har ventet på – nemlig offentliggørelsen af den nye isarena i Esbjerg.

 

Den nye hal vil stå færdig i marts 2019 og bliver forhåbentlig indviet med et slutspil for Esbjerg Energy i Metalligaen.

 

På Esbjerg Rådhus kunne udvælgelseskomiteen fortælle, at K. G. Hansen & Sønner er valgt som totalentreprenør på projektet. Virksomheden har i samarbejde med arkitektfirmaet Friis & Moltke samt rådgivningsvirksomheden Cowi udarbejdet det bedste oplæg ud af fire mulige tilbudsgivere.

 

-Jeg er meget beæret og stolt over denne dag, hvor vi får præsenteret den nye arena. Der skal lyde en kæmpe tak til Esbjerg Kommune, vores borgmester, byrådspolitikere samt de lokale bidragsydere, der har gjort dét her muligt med en ny arena.

Vi er stolte af, at HELE Esbjerg bakker om vores fantastiske sport. Vi har fået Esbjerg tilbage på ishockeylandkortet – tilbage der hvor vi hører til - med tre finaler de sidste tre sæsoner, hvor de to som bekendt er endt med guld.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at fastholde de topresultater fremad, men nu kan vi også tilbyde nogle tidssvarende forhold, for vores sponsorer og samarbejdspartnere, frivillige og ikke mindst vores mange loyale fans, siger Peder Krogsgaard, direktør for Esbjerg Energy.

 

Facts om den nye isarena i Esbjerg:

  • Kapacitet: 4.200 tilskuere
  • ”Den Gule Mur” bliver bevaret – der kommer minimum 1.300 ståpladser på endetribunen.
  • Hallen bliver i øvre og nedre niveau
  • Der kommer særskilt VIP lounge med op til 450 bespisende gæster med direkte adgang til hallen.

 

Du kan se video fra offentliggørelsen på den nye isarena her