Sommertræningen er i gang hos Esbjerg Energy 2. maj 2018

Det blev lige til et par ugers pause for spillerne i Esbjerg Energy, inden sommertræningen er startet op her i denne uge. Isen er erstattet af fysisk træning hos Esbjerg Energys samarbejdspartner CrossFit Onshore, der har lokaler i Helgolandsgade i Esbjerg.

-Det er faktisk meget dejligt at komme i gang igen. Allerede efter en uges ferie blev jeg rastløs, så det er godt at se drengene igen og få rørt sig. Vi er jo konkurrence-mennesker, så vi giver den gas hos CrossFit Onshore, fortæller Jeppe Vinther, der lige nu er blandt fem Energy-spillere, der er på kontrakt for den kommende sæson.

De øvrige er Colin Vock, Nicolaj Henriksen, Anders Koch og Andreas Grundtvig. Og ingen længe forventes der at flere navne vil blive offentliggjort. 

Allerede i næste uge skal spillerne testes i deres styrke, udholdenhed og de eksplosive færdigheder.

Jeppe Vinther læser ved siden af ishockeysporten på Erhvervsakademiet Sydvest, og når de sidste eksamener i midten af juni er overstået, så bliver det også til en lille sommerferie, hvor han sammen med sine gode venner og holdkammerater skal en smut til Mallorca.

På denne tur skal seks gutter til syden, inden træningen på is begynder igen til august. Anders Koch, Nicolaj Henriksen, Henrik Mærsk Clausen, Mathias Seldrup og den tidligere Energy-spiller Jeppe Holmberg, der netop har vundet guld med Aalborg Pirates, skal hygge sig på den spanske sol-ø.

-Turen var bestilt, inden Aalborg vandt guld og slog os ud i semifinalerne, ellers havde vi ikke taget Jeppe Holmberg med. Vi orker ikke at høre om hans DM-guld, men heldigvis er vi i overtal af spillere fra Energy, og vi tager revanche næste år, understreger en stålsat Jeppe Vinther.

Foto: Ass.træner Thor Dresler, der svinger pisken fra sidelinjen