Solid back forlænger med Esbjergs forsvarende danske mestre 7. juni 2017

Solid back forlænger med Esbjergs forsvarende danske mestre

Esbjerg Energy har forlænget samarbejdet med den 20-årige back Jeppe Vinther.

- Jeg er glad for at være i Esbjerg. Både på isen og udenfor. Jeg har kunnet kombinere skole med ishockeyen og det har været en god kombination, fortæller Energy-backen.

- Og så har vi et rigtigt godt sammenhold på holdet. Dette sammenholdt med to rigtigt dygtige trænere i Mark Pederson og Thor Dresler gør, at jeg har rigtigt gode muligheder for at udvikle mig både på og udenfor isen, fortsætter Jeppe Vinther.

Den 187 cm høje nordjyde, er født og opvokset i Frederikshavn, hvor han i sæsonen 2012/2013 fik sin debut for de lokale "White Hawks". Her opnåede Jeppe Vinther en sølvmedalje og to bronzemedaljer.

I sommeren 2015 erstattede Jeppe Vinther tilværelsen i Frederikshavn med en karrieren hos Esbjerg Energy. I de to sæsoner i Vestjylland har Energy-backen kunne glæde sig over to danske mesterskaber.

- Og jeg synes da, at jeg har været inde i en god udvikling. Specielt fra december og så til mesterskabet var forsvaret. For mig handler det bl.a. om at turde stole på mig selv og på mine kvaliteter som ishockeyspiller, forklarer Jeppe Vinther:

- Jeg tror, at selvtilliden kom, da holdet udviklede sig positivt, vandt kampene og resultaterne derfor dukkede op. Samtidigt var nogle spillere afsted til U20-VM og vi var få backer. Med spilletiden kom præstationerne og dermed den gode udvikling.

Jeppe Vinther har spillet mere end 200 kampe i Metal Ligaen. Her ud over har han spillet fire kampe i Champions Hockey League og har repræsenteret Danmark på U16-, U18- og U20-landsholdet.

- Jeg håber, at kunne fortsætte den gode udvikling i den kommende tid. Det vil kræve spilletid og den må jeg så gøre mig fortjent til, slutter Jeppe Vinther.

- Jeg er rigtigt godt tilfreds med, at vi kan disponere over Jeppe Vinther i endnu et år. Jeppes udvikling har taget fart og hans udvikling er sket i et højere tempo end tidligere i det seneste halve års tid. Han har et stort potentiale og har taget et "step op". Han er en intelligent ishockeyspiller og har et rigtigt godt skøjteløb, som kan bringe ham langt, vurderer sportschef Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.

Hovedsponsorer