Sønderjyske-målmand fortsætter karrieren hos Energy! 3. maj 2019

Esbjerg Energy tilføjer den 20-årige målmand Kasper Krog til truppen. Den 175 cm høje målmand er født og opvokset i Vojens og har de fire seneste sæsoner været en del af SønderjyskE-truppen.


- Kasper Krog er en ung målmand, med et stort potentiale. Han har været en del af SønderjyskE-truppen i en del år, og har spillet på diverse ungdomslandshold fx. U18- og U20-landsholdet, hvor jeg lærte ham at kende, fortæller assistenttræner Thor Dresler fra Esbjerg Energy. Det er positivt for os i Esbjerg at kunne tilføre truppen nyt blod på målmandsposten. I trænerteamet vurderer vi at timingen for at bringe en ny målmand er rigtig, og at vi med Kasper Krog tilfører truppen nye kompetencer på målmandsposten, fortsætter Energy-assistenten.


Kasper Krog har været en del af SønderjyskE-truppen siden sæsonen 2015/2016 og har spillet 36 kampe i den lyseblå trøje.
- Skiftet til Esbjerg er det, der giver mening for mig i min nuværende situation. Jeg føler, at det er her, mit potentiale kan udvikles. Esbjerg tør satse på unge danske målmænd, og Esbjerg har vist, at man her tør vise unge spillere tillid og tildele dem den nødvendige spilletid, forklarer Kasper Krog.

-Jeg kender som nævnt Kasper personligt fra U20-landsholdet. Han er en god fyr og han formår at tilføre en trup godt humør og bidrager til den gode stemning. Og så forstår han, at lave sjov når det er tid til det, og finde den seriøse tilgang frem, når der er behov for det, supplerer Thor Dresler.


- Det er rart at kende folk, så alt ikke er helt nyt når jeg nu starter i Esbjerg. David Madsen, der også starter i Esbjerg, har jeg stort set kendt gennem hele livet. Assistenttræner Thor Dresler kender jeg fra U20-landsholdet. Og herfra kender jeg også Christian Weise, Andreas Grundtvig og Niklas Andersen. Så jeg glæder mig, slutter Kasper Krog.


Kasper Krog sikrede sig en sølvmedalje sammen med SønderjyskE i dette års slutspil, men har også kampe fra U18- og U20landsholdets slutrunder på CV’et.


- Kasper Krog er en god 2. målmand, som vi i trænerteamet vurderer, vi kan udvikle ved at tilføre nye impulser. I Esbjerg Energy er udvikling af spillere vigtigt, og vi vil også gerne bidrage til Kaspers udvikling. Man kan jo drage paralleller til, da vi i sommeren 2016 hentede Mathias Seldrup i Herning, forklarer Energy-assistenten.