Ord fra direktøren 18. april 2018

Først og fremmest mange tak for jeres støtte i sæsonen 2017/2018, der igen har været enorm værdifuld for os som ishockeyklub. Vi var meget tæt på at stå i DM-finalerne, for fjerde år i træk, men blev sendt ud af Aalborg Pirates med mindst mulig margin i semifinalekamp 7. Som vores sportschef og cheftræner, Mark Pederson hurtigt fastslog – vi kommer stærkt tilbage i næste sæson.


Støtten har gennem hele sæsonen været massiv fra både sponsorer, sæsonkortholdere og fans i Granly Hockey Arena samt til vores VIP-arrangementer, hvor vi var mere end 400 spisende VIP gæster hver gang.


Det bliver nu til en afsked med den gamle skøjtehal, hvor vi har spillet den sidste kamp. Mere end 50.000 mennesker gik igennem tælleapparatet i Granly Hockey Arena i denne sæson, hvilket gør ishockey til den mest sete indendørssport i Esbjerg. Denne loyale støtte kan vi ikke takke nok for.


Esbjerg Energy har også i denne sæson været den suveræn mest eksponerende ligaklub på TV 2 Sport med 18 direkte kampe på TV (12 stk. i Metal Ligaen samt 6 stk. i Champions Hockey League)


Sammensætningen af holdet for den kommende sæson er allerede i gang. Trænerteamet holder i disse dage evalueringssamtaler med samtlige spillere, inden de drager retur til Nordamerika eller så småt begynder sommertræningen her i Danmark.


Ambitionen for sæsonen 2018/19 er, at vi igen skal være en del af top3 i dansk ishockey. Det er ambitiøst, men det er dér, vi ser Esbjerg Energy ligge kontinuerligt.

Følgende spillere har foreløbigt skrevet kontrakt for sæsonen 18/19:


#95 Nicolaj Henriksen (Målmand), #40 Anders Koch (Back), #69 Jeppe Vinther (Back)
#9 Colin Vock (Forward), #22 Andreas Grundtvig (Forward)

Vi glæder os rigtig meget til at kunne præsentere den nye isarena for jer, som efter planen står klar til slutspillet i næste sæson med topmoderne faciliteter hele vejen rundt. Vi ser også frem til med stor spænding at skulle spille grundspillet i hal 2 til efteråret. Det bliver intimt og eksklusivt at komme til ishockey i Esbjerg, hvor vi lige nu arbejder med en tilskuerkapacitet på 1.200 tilskuere. Her vil der fortsat være 200 VIP-balkon pladser samt 100 VIP siddepladser – de øvrige 900 vil blive ståpladser.


Inden længe vil vi tage kontakt til jer samarbejdspartnere omkring samarbejdet fremad, og vi håber naturligvis på jeres loyale store støtte, når vi kommer rundt og besøger jer. For det der har bragt os succes i de sidste sæsoner har været samarbejdet hele vejen rundt – When We Stand Together.


Rigtig god sommer og endnu engang tak for jeres engagement i sæsonen 2017/2018. Vi ser frem til flere underholdende og spændende oplevelser med jer hos Esbjerg Energy.


Med venlig hilsen
Peder Krogsgaard, direktør, Esbjerg Energy