Niklas Andersen vil bygge på sit spil i Energy 1. juni 2018

Trøje nummer 48 tilhører fortsat Niklas Andersen i Esbjerg Energy, da den 20-årige forward har fornyet sin aftale med klubben – gældende for den kommende sæson.

Niklas Andersen har spillet næsten 200 ligakampe for Esbjerg, der indtil nu har indbragt en guld- og en sølvmedalje samt kåringen som ligaens bedste ungdomsspiller tilbage i 2014/15.

-Jeg føler, at Esbjerg Energy er det rigtige valg for mig, da jeg kender mine holdkammerater og trænere, og de kender mig. Min seneste sæson var meget op og ned i præstationerne, så jeg føler bestemt, at jeg har mere at bevise – ikke mindst over for mig selv. Jeg skal være mere målfarlig og udnytte mit gode skud, så jeg håber at blive endnu mere kampafgørende i den nye sæson, understreger Niklas Andersen.

I den netop overstået sæson blev det til 7 mål og 10 assist i 55 kampe for Niklas Andersen, der er én af de lokale drenge på Energy-holdet.

-Det er utroligt vigtigt, at vi i Esbjerg har en evne til at udvikle spillere på alle niveauer, og det varmer altid, når lokale spillere, med stort potentiale vælger at forlænge deres kontrakter. Niklas vil starte sin femte sæson i ligaen - alle i Esbjerg. Han er også stadig ung, og trods sine kun 20 år, har han et af de hårdeste og bedste skud i ligaen, og desuden kan Niklas bidrage med en god fysik i form af høj fart og god styrke i nærkampsspillet, fortæller assistenttræner Thor Dresler.

En enkelt afstikker blev til det nordamerikansk ishockey for Niklas Andersen i sæsonen 2015/2016, hvor han spillede for Spokane Chiefs i den nordamerikanske juniorliga WHL.

-Drømmen er naturligvis at prøve sig af i udlandet igen på et tidspunkt, men først og fremmest handler det om at bevise sig værd i den danske liga og for Esbjerg, slutter Niklas Andersen.