HOVEDSPONSOR FORLÆNGER MED ESBJERG ENERGY 5. juli 2019

Esbjerg Energy fortsætter samarbejdet med Granly Gruppen, der fortsat er hovedsponsor for esbjergenserne i de kommende to sæsoner.

- Det er altid vigtigt at have de store aftaler på plads, og jeg kan sige, at jeg både er glad for og stolt over, at Granly Gruppen har valgt at fortsætte samarbejdet med os, i de to kommende sæsoner. Samarbejdet med gruppen kan vist roligt kaldes langvarigt, eftersom Granly har støttet Esbjerg Energy gennem mange år, ligesom de støtter andre sportsgrene i byen, udtaler direktør Peder S. Krogsgaard fra Esbjerg Energy.

- Samarbejdet med Granly Gruppen har ud over hovedsponsoratet tidligere resulteret i navnesponsoratet på Granly Hockey Arena. Et navn som både lokale, konkurrenter og medier benytter med en naturlig selvfølgelighed. Her er der tale om, at vi sammen har skabt et godt brand, som jeg mener både Granly Gruppen og klubben kan være tilfredse med og stolte af, fortsætter Energy-direktøren.

Granly Gruppen består af en række højtspecialiserede virksomheder, der alle har deres udgangspunkt i GRANLY Smede- og Maskinfabrik. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere.

- Og så støtter Granly Gruppen og medarbejderne derfra altid godt op om samarbejdet. Vi glæder os over, at Granly Gruppen og medarbejderne altid er flot repræsenteret til kampene i Granly Hockey Arena, hvilket giver os et løft i form af en flot opbakning i hallen og medarbejderne en god oplevelse sammen med kollegerne.

- Endelig matcher virksomhedens værdier vores ganske fortræffeligt. Begreber som sammenhold, teamwork og vilje til at løse udfordringerne er nødvendige på et ishockeyhold. De har bragt Granly Gruppen langt, og udgør også en del af kerneværdierne på Energy-holdet. Så det er et godt match, slutter Peder S. Krogsgaard.