Frivillig ved VM 2018 8. februar 2017

Frivillig ved VM 2018

Den 1. maj 2018 byder Herning og København de 16 bedste ishockeynationer velkommen, når de skal afgøre hvem der kan kalde sig 2018 IIHF ICE HOCKEY WORLD CHAMPION!

Dét at Ishockey VM kommer til Danmark er ikke bare stort, det er en gigantisk international sportsbegivenhed der rammer os, og vi skal bruge mere end 1000 engagerede frivillige ildsjæle for at gøre det til en uforglemmelig event!

Tilmeldingen startede 1. februar 2017 og løber frem til 10. oktober 2017. Hvis du har lyst til at blive en del af Ishockey VM 2018, skal du blot tilmelde dig via vores officielle hjemmeside: www.2018.iihfworlds.com. Under fanebladet frivillige/volunteers finder du linket der fører dig til tilmeldingsformularen. Udover tilmeldingslinket finder du også en uddybelse af alle funktionerne, FAQ (ofte stillede spørgsmål) og samtykkeerklæringen.

Verdens hårdeste VM kræver et hold lige så passionerede frivillige, og det hold har vi tildelt navnet FACE-OFF FORCE. Vi ved godt fra organisationens side, at denne begivenhed aldrig ville kunne lade sig gøre uden frivillige, og vi er ekstremt taknemmelige for hver eneste tilmelding og henvendelse vedrørende vores frivilligprogram! Vi vil derfor også gerne honorere de mere end 1000 hjælpende med:

  • Chancen for at blive del af en af de største internationale begivenheder nogensinde i Danmark!
  • FACE-OFF FORCE tøjpakke
  • Mad, snacks, sodavand/saftevand, kaffe/te etc., mens du er på vagt
  • Adgang til kick-off møde og træningssessioner
  • Invitation til frivilligfest efter eventen
  • Frivilligdiplom
  • Forsikring under eventen

Hvis du synes overstående lyder fristende, så skynd dig at sende os en ansøgning via hjemmesiden (http://2018.iihfworlds.com/dk/frivilligregistrering/)!