Fodbold og ishockey vil spille sammen i erhvervsnetværk 15. juni 2017

To af Esbjergs eliteklubber, EfB og Esbjerg Energy, indleder et tæt samarbejde om at tilbyde virksomheder at deltage i udvidede netværk af erhvervsfolk med tilknytning til fodbold og ishockey.

Esbjerg Energy har længe ønsket at kunne inkludere et medlemskab af et erhvervsnetværk i tilbuddet til eksisterende og nye sponsorer. I stedet for at indgå samarbejde med en ekstern facilitator gik klubbens ledelse i dialog med EfB, der i forvejen driver fem netværk og har stor erfaring i at bringe erhvervsfolk fra forskellige brancher sammen om nye forretningsmuligheder, vidensdeling, sparring og virksomhedsbesøg.

- Vi har som virksomhed nået en størrelse, der gør det naturligt at bygge en platform mere på i vores tilbud til kunderne. I den forbindelse har vi snakket med EfB om mulighederne for at indlede et samarbejde, der kan bringe os videre og også styrke de eksisterende netværk, siger Esbjerg Energys direktør, Peder Krogsgaard.

Esbjerg Energy har ca. 200 virksomheder i sin sponsorportefølje, og Peder Krogsgaard skønner, at 10-20 procent af dem har et ønske om at være aktive i et netværk. Det vil i givet fald over en periode tilføre 20-40 medlemmer til de ca. 90 virksomheder, der nu deltager i EfB’s netværk.

EfB’s netværksleder, Carsten Andersen, glæder sig til at byde flere virksomheder inden for i netværkene, der i forvejen er inde i en gunstig udvikling. 

- Medlemmerne har været fantastiske ambassadører for netværket, hvilket har resulteret i to nye grupper siden 1. november 2016, så vi nu har fem aktive grupper. Samarbejdet med Esbjerg Energy vil sætte yderligere fart på rekrutteringen af nye medlemmer, og vi glæder os til at byde mange nye virksomheder velkommen i netværket. Det vil åbne for nye forretningsmuligheder, når de to klubbers sponsorer forenes i de samme netværksgrupper, siger Carsten Andersen.

De fem netværksgrupper mødes fast om morgenen hver 14. dag, og de nye medlemmer vil i den første fase bliver fordelt på eksisterende grupper. Overstiger interessen forventningerne, kommer det på tale at etablere nye grupper med virksomheder fra begge klubbers sponsorkredse.

- Ud over at give virksomhederne et attraktivt tilbud om at deltage i netværk vil det styrke mulighederne for at udvikle vores produkt, spillertruppen. Derved kan vi forhåbentlig stille dem nye ishockeyoplevelser i udsigt i Granly Hockey Arena, akkurat som i de to seneste sæsoner med guldmedaljer, siger Esbjerg Energy-direktør Peder Krogsgaard.

 

Yderligere informationer:

Netværksleder i EfB Elite A/S Carsten Andersen, tlf. 40 86 44 48

Direktør i Esbjerg Elite Ishockey A/S Peder Sandfeld Krogsgaard, tlf. 21 19 41 20