Felix Scheel vil bygge yderligere på i Energy 14. juni 2018

Felix Scheel er klar til endnu en sæson i Esbjerg Energy, efter han sidste år vendte hjem til Danmark, efter hele ni år i svensk ishockey. Den 25-årige forward, der er opvokset i Gentofte, er faldet godt til i det vestjyske, og derfor var det nærliggende med endnu et år i den blå/gule trøje.

-Jeg har det super godt med spillerne og trænerteamet og trives godt i byen. Personligt var min første sæson i Esbjerg positivt, hvor jeg genfandt selvtilliden i mit spil efter to knap så gode år i Sverige, så nu skal jeg bare bygge yderligere på i den kommende sæson, fortæller Felix Scheel.

En beskadiget hånd undervejs betød, at Felix Scheel gik glip af syv grundspilskampe, men han kom stærkt tilbage i slutningen af sæsonen, og han endte også som holdets mest producerende danske spiller med 44 point i 57 kampe (19 mål og 25 assist)

-Vi er glade for, at det er lykkes os at forlænge aftalen med Felix, der er en rigtig vellidt- og glad fyr, der hver dag kommer på isen for at ville vinde. Han er en tekniks dygtig spiller, der læser spillet godt på isen, så vi skal blot have gjort ham endnu mere målfarlig, for det har han kvaliteterne til. Men vi tror på, at vi i Esbjerg kan hjælpe med til at tage det næste skridt i Felix´ udvikling, hvor han forhåbentlig gør det så godt, at vi i fællesskab får masser af succes, og det måske medfører en kontrakt til ham på et endnu højere niveau, vurderer Thor Dresler, assistenttræner i Esbjerg Energy. 

CV´et viser foreløbigt 170 kampe i den stærke svenske række allsvenskan, for klubber som Rögle, Björklöven og Södertälje. Derudover er det blevet til 16 A-landskampe for Danmark, hvor Felix Scheel bl.a. var med landsholdet i firenationers turneringen i Østrig tilbage i november måned. Et gensyn i landsholdsdragten, som han håber er muligt.

-Selvfølgelig håber jeg meget på det, da det altid er sjovt og lærerigt at være samlet blandt de bedste, så det er mit helt klare mål at fortsat at udvikle mig som spiller og igen at komme i betragtning til A-landsholdet, understreger Felix Scheel.

Foto: Niels Husted - www.nhcfoto.dk