Esbjerg Energy forlænger med hårdt arbejdende canadisk profil 30. juni 2017

Esbjerg Energy forlænger samarbejdet med den altid hårdtarbejdende profil Carson McMillan.

- Vi er rigtigt glade for at kunne forlænge aftalen med Carson McMillan. Ikke så meget på grund af de 21 point, som han producerede i 57 kampe for os sidste år, men i højere grad på grund af de tunge tacklinger, som han sætter på modstanderene. Mange spillere i ligaen hader at spille mod ham, men vi elsker at se ham spille, fortæller sportschef Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.

Carson McMillan kom sidste efterår til Esbjerg Energy, efter i 2007 at være drafted af Minnesota Wild. I NHL spillede canadieren seksten kampe, scorede to mål og leverede tre oplæg til scoringer.

- Og så er Carson McMillan en ledertype. Han var kaptajn hos Idaho Steelheads i East Coast Hockey League året før han kom til Esbjerg, og har fungeret som assisterende kaptajn for både Iowa Wild og Houston Aeros i American Hockey League, fortsætter den vestjyske sportschef.

- Han er en alsidig spiller som kan benyttes både på centerpladsen og som wing i højre side. Vi har set ham i mere end 50 kampe i Metal Ligaen, så vi ved hvad vi får. Hårdt arbejde og en kontinuerlig indsats, hver evigt eneste kamp, konkluderer Søren Mathiasen.

Carson McMillan er 185 cm høj. Han har spillet 380 kampe i American Hockey League og opnåede 99 kampe i East Coast Hockey League.

- Også i trænerstaben vækker det glæde, at kunne disponere over Carson McMillan i endnu en sæson. Han spillede en stor rolle, da vi i sidste sæson skulle "vende skuden" efter en skuffende sæsonstart og "sætte kursen mod mesterskabet", fastslår cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

- Carson McMillan har viljen til, at udfylde den rolle, som han er tiltænkt på holdet. Han kan spille flere pladser og er klar til at gøre det fornødne for at nå sine og holdets mål samt overvinde forhindringerne frem mod målet, pointerer Energy-coachen.

Carson McMillan stammer fra byen Brandon udenfor Winnipeg i provinsen Manitoba, hvor flere tidligere Esbjerg-profiler stammer fra. Eksempelvis Mark Derlago og Andrew Clark.

- Han er en sand leder, både i omklædningsrummet og på isen. Han leverer et godt eksempel for holdkammeraterne og går altid foran med en formidabel arbejdsindsats. Og så formår han at dele ud af erfaringerne fra de forskellige ligaer, slutter Mark Pederson.

Hovedsponsorer