Esbjerg-dreng vender hjem til Energy 20. maj 2018

Efter tre sæsoner hos Odense Bulldogs, vender backen Andreas B. Pedersen retur til fødebyen og ikke mindst Esbjerg Energy, hvor der er indgået en aftale for de kommende to sæsoner. Den 23-årige Esbjerg-dreng kommer med næsten 300 kampe fra landets bedste danske række, på trods af sin unge alder.

-Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Esbjerg igen, det har hele tiden været et ønske for både mig og min kæreste, da vi begge er her fra byen. Jeg har stadig store ambitioner med min ishockeykarriere, og dem tror jeg, at jeg kan få indfriet hos Esbjerg Energy, fortæller Andreas B. Pedersen, der sideløbende med ishockeysporten har studeret på Syddansk Universitet, hvor han om en måneds tid forhåbentlig kan kalde sig for HA.jur. Herefter er planen at tage en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi og erhvervsjura, men samtidig med fuld fokus på ishockeyen i Esbjerg.

Andreas B. Pedersen har i to sæsoner også været under cheftræner Mark Pederson, inden han i 2015 drog til det fynske. I sæsonen 2014/2015 var han med til at sikre Esbjerg Energy sølvmedaljerne, mens han året efter fik lov til at løfte pokalen med Odense Bulldogs i Metal Cuppen.

-Mark ved, hvad jeg står for, og han kan også være med til at udvikle mig fortsat som ishockeyspiller. Hans mandskabsbehandling er helt i top, og man må jo sige, at Esbjerg Energy bare har fortsat den flotte udvikling med at være en fast bestanddel af toppen af dansk ishockey, så det glæder jeg mig meget til igen at blive en del af, understreger Andreas B. Pedersen.

Og glæden er gensidig i Esbjerg-lejren over Andreas´ tilbagekomst til klubben.

-Han spillede godt for os for tre år siden, så jeg er meget tilfreds med at se ham i Esbjerg igen, hvor han har lagt yderligere på i sit spil. Han er solid i defensiven og spiller det simple spil, og så har Andreas ikke mindst en høj arbejdsmoral, som alle trænere sætter pris på, så jeg er vældig glad for, at han er tilbage i vores omklædningsrum, fortæller cheftræner Mark Pederson.

Andreas B. Pedersen er lige nu i gang med selvtræningen og støder til de øvrige spillere i Esbjerg, når de ventende eksamener er veloverstået.

Foto: Niels Husted - www.nhcfoto.dk