Energy og DK indtog Boxen med storm 5. maj 2018

180 samarbejdspartnere fra Esbjerg Energy var fredag med til at skyde A-VM i gang i Jyske Bank Boxen i Herning. Ved middagstid blev kursen sat mod det midtjyske VM-mekka i fire busser med sponsorer, spillere og ledere fra Esbjerg Energy, der skulle opleve giganternes møde mellem Canada og USA, for derefter at se de danske løver mod Tyskland i en udsolgt arena med 10.000 tilskuere.

Til lejligheden var der lavet et specielt Energy VM-halstørklæde og disse 180 mennesker pyntede gevaldigt i den solbeskinnede fanzone i Herning, inden det galt de to opgør på åbningsdagen. Selv vores statsminister Lars Løkke Rasmussen tog hjertelig imod et Energy VM-halstørklæde.

Der var fuld valuta for pengene med to uafgjorte kampe – forlænget spilletid og til sidst straffeslag. Og det endte glædeligvis med en rød/hvid fest, da Dannebrog gik til vejrs efter Tyskland var besejret.

Kursen blev igen sat mod Esbjerg efter lang fredag, der forhåbentlig var en stor oplevelse for de mange deltagere fra Esbjerg Energy.

-Vi havde købt 180 billetter til åbningsdagen og kunne have solgt langt flere til vores samarbejdspartnere, der var virkelig stor efterspørgsel på at få den unikke oplevelse med Esbjerg Energy. Så vi håber folk havde en dejlig dag i godt selskab med masser af netværk og hygge. Det var i hvert fald en stor oplevelse for os som ishockeyklub at kunne se og tilbyde ishockey på allerhøjeste niveau, fortæller Esbjerg Energys direktør Peder Krogsgaard, der også kunne glæde sig over to Esbjerg-drenge i den danske VM-trup, Philip Larsen og Emil Kristensen samt den tidligere Energy-spiller Nicholas B. Jensen.