Energy henter offensiv kapacitet i tysk ishockey 22. juni 2017

Esbjerg Energy forstærker mandskabet med den 23-årige center Alexis Loiseau, som vestjyderne henter hos SC Riessersee i den næstbedste tyske række.

- Alexis Loiseau var tæt på at nå de magiske et hundrede point i grundspillet i sit sidste år som juniorspiller, og passerede det hurtigt i slutspillet. Og han fortsatte med at producere point som professionel både i Nordamerika i East Coast Hockey League og American Hockey League samt i den tyske DEL 2-liga, fortæller cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Den 185 cm høje canadier sluttede sidste sæson i DEL 2 hos SC Riessersee fra skisportsbyen Garmisch-Partenkirchen. I 19 kampe scorede den kommende Energy-forward seks mål og leverede 11 oplæg til scoringer.

Alexis Loiseau har endvidere spillet 15 kampe i American Hockey League og 83 kampe i East Coast Hockey League. Han har repræsenteret Bakersfield Condors og Binghamton Senators i American Hockey League samt Norfolk Admirals og Wichita Thunder i East Coast Hockey League.

- Han formår at tilpasse sit spil til medspillerne i kæden og få spillet til at gå op i en højere enhed med forskellige kædekammerater. Han er værdifuld i alle tre zoner, både med og uden puckkontrol. Det er en klar styrke på ethvert hold, at kunne disponere over en spiller med Alexis Loiseaus fart og hurtige spilforståelse. Det ser vi frem til i den kommende sæson, fortsætter Energy-coachen.

Alexis Loiseau er født på øen Havre aux Maisons i provinsen Quebec på den canadiske østkyst. Øen er en del af Magdalen-øerne og har omkring 2000 indbyggere.

- Der er ingen tvivl om, at Alexis Loiseau er meget spændende spiller, som vi har modtaget rigtigt positive tilbagemeldinger og referencer på. Han kan benyttes, dels som center, dels som wing og det giver en ekstra fleksibilitet når vi sammensætter kæderne, forklarer sportschef Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.

- Og endelig er Alexis Loiseau en spiller som dels kender vejen til netmaskerne, dels er i stand til at sætte andre spillere op til kvalificerede afslutninger. Han har gennem hele karrieren været en producerende spiller, og det forventer vi bestemt også vil være tilfældet i den danske Metal Liga, slutter den vestjyske sportschef.

 

Læs mere omkring Alexis på eliteprospects:

http://www.eliteprospects.com