Crossfit forbereder Energy-spillerne til sæsonen 16. juli 2018

Ikke alene er isen smeltet i Granly Hockey Arena, selve hallen er ligeledes fjernet, og arbejdet med at bygge en ny hal skrider frem. Men også spillerne hos Esbjerg Energy forbereder sig på den kommende sæson i uvante rammer, mens mange andre danskere holder ferie.

- Jamen vi træner seks gange om ugen. Tre gange ugentligt mødes vi hos Crossfit Onshore i Helgolandsgade, mandag, onsdag og fredag, og tre gange træner vi selv, enten her eller i de vante rammer hos SEPE på Gl. Vardevej.

- Og ja, nogle holder ferie, men vi er vant til at være sammen i truppen, så vi hygger os med forberedelserne til den kommende sæson i andre omgivelser, forklarer den 22-årige Esbjerg-dreng, målmand Nicolaj Henriksen i en lille pause.

Men ikke kun de danske spillere er mødt op til Helgolandsgade. Også et par af truppens udenlandske spillere har påbegyndt forberedelserne til den kommende sæson med holdet.

- Jamen forberedelserne her ligner de forberedelser vi har haft andre steder, og dem vi havde i min tidligere klub Frederikshavn, fortæller den 32-årige amerikaner Colin Vock.

- Crossefit er en god måde at forberede sæsonen på. Her arbejdes i et højt tempo, som vi gør på isen, i korte intervaller med korte pauser. Her får vi arbejdet med alle kroppens muskelgrupper, og vi får arbejdet med iltoptagelsen. De spillere som vil opbygge muskelmasse kan så de andre dage enten komme her eller på Gl. Vardevej og arbejde selvstændigt med det.

Og det er helt naturligt for den teknisk dygtige forward at være næsten hele året i Esbjerg.

- Her er min familie og her har vi lige købt hus. Tidligere på sommeren var vi fire uger i Florida, og til sidst savnede jeg Esbjerg. Jeg ville gerne hjem til Danmark, for Esbjerg er mit hjem, griner Colin Vock.