BIO-HYGGE MED SPONSORER 11. januar 2018

Esbjerg Energy holdt onsdag aften forpremiere på den nye action thriller med Liam Neeson, The Commuter (Sidste stop)

190 samarbejdspartnere var derfor mødt op hos Nordisk Film Biografer Esbjerg, hvor der ligesom i ishockey var drama til sidste sekund.

Inden da var gæsterne blevet bespist med lækre sandwich fra Guldbageren i Nørregade, inden cheftræner Mark Pederson kunne fortælle om tingenes tilstand i Esbjerg Energy.

-Mit indtryk var, at alle havde en rigtig god aften, hvor der både blev netværket og hygget blandt samarbejdspartnerne. Det er også rart at kunne tilbyde sine sponsorer andre oplevelser i løbet af sæsonen ud over ishockeykampene, siger Per Hemme, salgs & sponsoransvarlig i Esbjerg Energy.

Ishockey kommer der heldigvis også nok af den kommende tid, hvor vi går ind i den spændende periode med afslutningen på grundspillet og forhåbentlig et langt slutspil som forsvarende mester.

Derudover har Esbjerg Energy netop i dag tilbudt sine samarbejdspartner at komme med til A-VM i ishockey i Herning, hvor der venter ishockey på 1. klasse. Det bliver åbningsdagen – fredag den 4. maj - med en fuldstændig udsolgt Jyske Bank Boxen og 15.000 tilskuere. Her venter ishockeykampene Canada vs. USA samt Danmark vs. Tyskland.