Årets Spiller forlænger med Esbjerg Energy 9. maj 2018

Målmand Mathias Seldrup tørner også ud for Esbjerg Energy i næste sæson, da klubben er blevet enig med den 21-årige målmand om en ny 1-årig kontrakt.

Det sker efter en sæson, hvor Mathias Seldrup for alvor fik sit store gennembrud hos Esbjerg Energy, og fuld fortjent blev kåret som Årets Spiller af fansene i Esbjerg Energy. Derudover blev Mathias Seldrup også udnævnt til Metal Ligaens All-star hold, som sæsonens bedste målmand. En sæson og præstationer, der naturligvis også har vakt opsigt hos andre klubber.

-Der har været interesse fra andre klubber, men jeg var slet ikke i tvivl om, at Esbjerg var min førsteprioritet. Jeg har det godt i klubben, hvor tingene uden for isen også fungerer perfekt, og så har trænerteamet givet mig den fornødne tillid og chance, som man har brug for som målmand. Jeg har fået lov til at udvikle mig her i Esbjerg og kan stadig gøre det. Klubben troede også på mig og turde satse på mig, da jeg var en mere ukendt målmand, så derfor er det dét helt rigtige valg for mig at fortsætte i Esbjerg Energy, understreger Mathias Seldrup.

I denne sæson er det blevet til meget istid i målet med 32 kampe i Grundspillet, 13 kampe i Slutspillet samt 2 optrædener i Champions Hockey League. Og tallene viser samtidig, at Seldrup har været en solid sidste skanse, der har præstereret blandt ligaens allerbedste med en redningsprocent på ca. 92%.

Esbjerg Energy har dermed målmands-duoen på plads, da Nicolaj Henriksen ligeså er på kontrakt
for sæsonen 2018/19.

-Nicolaj og jeg har et fantastisk samarbejde, vi er ikke konkurrenter men gode holdkammerater, der støtter hinanden maksimalt, så jeg vil påstå, at vi kun gør hinanden bedre, vurderer Mathias Seldrup.

Efter planen skal den 21-årige keeper, der er født og opvokset i Herning, også studere ved siden af ishockeyen i den kommende sæson, hvor målet er at komme ind på uddannelsen som markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet Sydvest. Og målet på isen er også på plads hos den ambitiøse målmand.

-Vi har noget at skal revanchere efter det skuffende exit i semifinalen i kamp 7 mod Aalborg. Vi skal tilbage i DM-finalerne igen, og det er heldigvis også klubbens målsætning, at vi fremad også skal være i af toppen i dansk ishockey, og det tiltaler mig, slutter Mathias Seldrup.

Foto: Niels Husted - nhcfoto.dk